Oglasila se je babica četverčkov, ki so se rodili v Ljubljani

Slovenija 15. Jan 202414:07 11 komentarjev
Ranka Gakovic
Foto: Ranka Gakovic/FACEBOOK/UKC LJUBLJANA

V ljubljanski porodnišnici so se v nedeljo rodili četverčki. Mati je zanosila spontano, rodila je s carskim rezom. V njenem domačem mestu Banjaluka so primer označili za pravi čudež, babica dečkov pa je zapisala, da je zdaj najsrečnejša, najbolj ponosna in najbogatejša ženska na svetu.

ljubljanski porodnišnici so se minuli konec tedna razveselili četverčkov. Štirje dečki so na svet prišli s carskim rezom v 31. tednu nosečnosti, vsi so bili težki več kot kilogram. Deček Matej je imel ob rojstvu 1.450 gramov, Luka 1.030 gramov, Marko 1.420 gramov, Jovan pa 1.280 gramov.

Vesela novica je zelo razveselila tudi babico novorojenih dečkov, ki ni mogla skriti svojega navdušenja. Oglasila na Facebooku.

“Danes sem najsrečnejša, najbolj ponosna in najbogatejša ženska na svetu. Moja hčerka je rodila štiri vnuke: Mateja, Marka, Luko in Jovana. Hvala Bogu, hvala svetemu Vasiliju in vsem svetnikom. Hvala vsem, ki ste molili za mojo hčerko in njene štiri sinove. Hvala moji družini in prijateljem, ki so z mano od prvega dne do danes. Najlepša hvala vsem. Čestitam hčerki Milani in zetu Nemanji, še posebej pa čestitam najstarejšemu vnuku Konstantinu, ki je danes dobil štiri bratce. Hvala, sveti Vasilij,” je ponosna babica zapisala pod fotografijo, na kateri pozira s hčerko.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje