Ognjeni zublji pogoltnili priljubljeno poročno lokacijo v Savinjski dolini

Črna kronika 26. Jun 202319:54 3 komentarji
požar v polzeli
PGD Šempeter v Savinjski dolini

Gasilci iz kar osmih gasilskih društev so se v ponedeljek na vso moč trudili rešiti priljubljeno poročno lokacijo v Savinjski dolini. Na kraj dogodka so prišli, ko je bil požar že polno razvit, kljub gašenju pa je ogenj skedenj v velikosti 25 x 10 metrov popolnoma uničil. Neveste, ki bi na romantični lokaciji Lavender Hill eco resort morale dahniti usodni "da", že obupane iščejo novo poročno lokacijo.

Še preden se je sezona porok dobro začela, se je v romantičnem Lavender Hill eco resortu, ki velja za priljubljeno poročno lokacijo, v ponedeljek končala. V skednju, ki sprejme okoli 120 svatov, je namreč dopoldne zagorelo.

Gasilci so nekaj po 10. uri prejeli poziv, da gori skedenj v vasi Dobrič v občini Polzela. Ko so prišli na kraj dogodka, so plameni že goltali stavbo, s polno razvitim požarom pa se je borilo kar osem gasilskih društev: PGD Andraž nad Polzelo, PGD Žalec, PGD Ločica ob Savinji, PGD Braslovče, PGD Šempeter v Savinjski dolini, PGD Gotovlje, PGD Polzela in PGD Letuš.

“Zahvaljujemo se gasilcem sosednjih društev, ki so nam priskočili na pomoč z dobavo gasilne vode,” so na družbenem omrežju Facebook zapisali člani gasilske enote Ločica ob Savinji.

požar v polzeli
Gasilska enota Ločica ob Savinji

Požar jim je uspelo pogasiti, a ogenj je skedenj v velikosti 25 x 10 metrov popolnoma uničil. Zakaj je na romantični in med nevestami priljubljeni poročni lokaciji Lavender Hill eco resort zagorelo, še ni znano.

Kot je prvi poročal portal 24ur.com, je v požaru nastala večja materialna škoda, po prvih informacijah pa v dogodku ni bil poškodovan nihče.

Neveste, ki bi v vasi Dobrič morale dahniti usodni “da”, že obupane iščejo novo poročno lokacijo. “Ker nama je danes pogorela poročna lokacija na Polzeli, iščeva novo lokacijo za civilno poroko z 80 svati za ta petek,” je na Facebooku zapisala ena od nevest in druge uporabnike prosila pomoč.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje