Pivec zadovoljna z rezultatom, Naša dežela ostaja zastopnik kmetov na dolgi rok

Slovenija 24. Apr 202221:19 > 25. Apr 2022 00:58 0 komentarjev
Saša Despot/ BOBO

Naša dežela je ostala pred vrati parlamenta. Predsednica Aleksandra Pivec je zadovoljna z izidom, saj stranka obstaja komaj dobro leto. V stranki se zavezujejo, da bodo še naprej glasni zastopniki slovenskega kmetijskega prostora in kmeta, prav tako upokojencev in delavcev.

Predsednica stranke Naša dežela Aleksandra Pivec je v izjavi v medijskem središču v Cankarjevem domu povedala, da je izjemno vesela in ponosna, da je stranki v tako kratkem času uspelo vzpostaviti močno in trdno bazo članstva in ustvariti mrežo stranke po Sloveniji.

REZULTATI

Njihova volilna kampanja je trajala eno leto, v okviru te pa so obiskali vse slovenske regije, pokrajine, številne vasi in mesta, kjer so se pogovarjali tudi z ljudmi, je povedala Pivec. “Delali smo na tem, da bomo predstavljali glas slovenskega kmeta, delavca in vseh tihih ljudi, ki ne dosežejo političnega odločevalskega prostora v Ljubljani,” je dodala.

V stranki menijo, da slovenski kmetijski prostor politika že dolgo mačehovsko zanemarja, in se zato zavezujejo, da bodo njihov glasni zastopnik na dolgi rok. “Čeprav nam ni uspelo prestopiti praga državnega zbora, nikakor ne bomo odnehali, stranko bomo gradili naprej,” je še povedala Pivec.

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!