Po trčenju obe voznici trdita, da sta v križišče zapeljali ob zeleni luči

Črna kronika 15. Dec 202319:29 2 komentarja
Nesreča
Fotografija je simbolična (Foto: BOBO)

V semaforiziranem križišču v Mariboru sta v petek dopoldne trčili voznica in kandidatka za voznico, ki jo je spremljal inštruktor vožnje. Ker obe trdita, da sta v križišče zapeljali ob zeleni luči, policija prosi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin.

V semaforiziranem križišču Ulice Pariške komune in Gorkega ulice v Mariboru sta v petek, 15. decembra, okoli 11.40 trčili vozili.

Po informacijah mariborskih policistov, sta bila v nesreči udeležena rdeči Renault Clio, ki ga je vozila voznica ter belo vozilo avtošole znamke BMW x2, ki ga je vozila kandidatka za voznico pod vodstvom inštruktorja vožnje. Voznici sta v križišču zavijali na Radvanjsko cesto, ob čemer obe navajata, da je na semaforju gorela zelena luč, kljub temu pa je med njima prišlo do trčenja.

Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče, pri čemer pa krivde niso mogli določiti, sporočajo s Policijske uprave Maribor.

Zaradi razjasnitve okoliščin nesreče zato policisti prosijo morebitne očividce prometne nesreče, da se zglasijo na policijski postaji Maribor II oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 429 26 00 ali številko 113.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje