Podajanje žogice med Banko Slovenije in Komuno: kdo je kriv za mrzlo dvorano?

Slovenija 22. Dec 202115:02 > 15:37 0 komentarjev
Kino Komuna Banka Slovenije
N1, BOBO

Kino Komuna v središču mesta ima že vsaj dva tedna težave z ogrevanjem. Stanje se je poslabšalo pretekli konec tedna, težava pa še ni odpravljena. Medtem ko v kinu s prstom kažejo na Banko Slovenije, ta odgovarja, da težave Kina Komuna niso povezane z banko.

Gledalci že vsaj dva tedna filme v Kinu Komuna gledajo v hladu. Za to je kriv pokvarjen ogrevalni sistem. Temperatura v dvorani v podhodu med Tomšičevo in Cankarjevo ulico, kjer je 370 sedežev, je bila ta teden veliko nižja, kot je običajno. Na to je opozoril že eden od gledalcev ponedeljkovega večernega filma, ko si je več obiskovalcev med predstavo obleklo bunde in plašče.

Po podatkih Koloseja, ki upravlja Kino Komuna, je bilo v ponedeljek v dvorani 14 stopinj Celzija, običajno pa jo ogreva na 21. Dodal je, da se je napaka pri ogrevanju pojavila pri Banki Slovenije, ki pa njegove navedbe zavrača.

Vsak na svojem bregu

“Težave z delovanjem gretja v Kinu Komuna niso povezane z Banko Slovenije. Ogrevalnega sistema si namreč ne delimo. Skupen je le prostor, v katerem pa ima Kino Komuna svojo samostojno kotlovnico,” odgovarjajo na Banki Slovenije.

V Kinu Komuna vztrajajo pri trditvah in odgovarjajo, da je ogrevanje vezano na Banko Slovenije. “Čakamo, da okvaro popravijo,” odgovarjajo. Kot so jim zagotovili, bodo gretje popravili do konca tedna.

Banka Slovenija ima sedež na Slovenski cesti 35, svoje prostore pa ima na več lokacijah. Ena od njih je tudi v prostorih blagovnice Nama, kjer je tudi Kino Komuna.

Nekaj se jih je vseeno odločilo za ogled filma

V Kinu Komuna imajo do konca tega tedna predvidenih še 17 predvajanj, za zdaj jih ne nameravajo odpovedati. Včeraj so začeli obiskovalce pred nakupom vstopnic opozarjati, da kinodvorana ni ogrevana, česar na začetku tedna še niso storili.

“Nekaj obiskovalcev se je vseeno odločilo za ogled kinopredstav,” so o včerajšnjem obisku dejali v Koloseju. Ob tem dodajajo, da število gledalcev še zdaleč ni primerljivo z leti pred epidemijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!