Prihaja mlaj v vodnarju: kako bo vplival na vas in kako ravnati

Magazin 08. Feb 202405:06 0 komentarjev
mlada ženska, horoskop, zodiak, astrologija, horoskopska znamenja, astroloika znamenja
Foto: PROFIMEDIA

V petek bo v znamenju vodnarja mlada luna ali mlaj. Kako ujeti val sprememb, ki jih prinaša?

Mladi mesec v vodnarju prinaša spremembe in temu primerno je treba ravnati, menijo astrologi.

Za vsako astrološko znamenje so astrologi pripravili nekaj nasvetov, ki bodo po njihovem mnenju pomagali, da bo to obdobje potekalo čim bolj optimalno.

Oven

Obdobje meseca v vodnarju je za ovne idealno za začetek novih projektov, ki zahtevajo kreativnost in originalnost. Razmišljajte izven okvirov in se usmerite na spremembe in inovacije. Povežite se z novimi ljudmi ali oživite obstoječe vezi. Bodite pripravljeni tudi na nepričakovana srečanja. Tisti v zvezah pa bodite pozorni. Romantična plat vaše zveze utegne malce zbledeti, zato jo obnovite. Bodite romantični, karkoli si že pod tem predstavljate.

Bik

Ta čas bo za vas nujno opazovanje samega sebe in morali se boste odločiti, po kateri poti želite. Možne so spremembe v karieri ali javnem statusu, zato bo poseben izziv za vas sprejemanje transformativne energije. Vaša trma in praktičnost bosta ključni za uresničevanje novih ambicij. Bodite odprti za nove ideje. Tisti v zvezi bodite pozorni na komunikacijo. Svoja čustva izrazite drugače. Pazite tudi na mentalno zdravje. Sprehod v naravi ali kanček umetnosti vam bo dobro del.

Dvojčka

Prihaja čas za širjenje obzorij ali z učenjem, raziskovanjem ali potovanjem. Vaša naravna radovednost že dolgo ni bila tako močna. Nov hobi ali projekt sta idealna, da jo izkoristite na najboljši način. Možna so tudi presenečenja v vašem družabnem življenju. Nič nenavadnega naj se vam ne zdi, če bo neko prijateljstvo prešlo na višjo raven. To je tudi čas za razstrupljanje, posebej vašega dihalnega aparata. Pazite nanj.

Rak

Bližajo se čustvene spremembe in novo razumevanje vaših najbolj globokih vezi. To je čas, da že pokopana čustva odkopljete in se z njimi soočite. Odprite srce ozdravljenju. Pomoč prijateljev bo pri tem bistvena. Ne bojte se prositi za pomoč. Prijatelji niso samo za zabavo.

Mesečeva svetloba po posijala tudi na vaše finance, posebej pri investicijah, posojilih ali dediščinah. Ne bo slabo, če boste premislili o svojih finančnih strategijah, tudi tistih, ki jih delite z drugimi.

Lev

To ni čas za počitek v senci, pač pa priložnost, da ponovno osvežite ali definirate svoje bližnje zveze. Bodite odprti za nove načine komuniciranja in deljenja resničnih čustev, tako s partnerji kot bližnjimi sodelavci. Obstaja možnost za novo romantično zvezo, iskrenost, originalnost in skupni cilji pa lahko ponovno oživijo vaše že obstoječe odnose.

Devica

Drage device, osredotočite se nase, piše zadovoljna.hr. To je idealen trenutek za uvajanje novih, zdravih navad v vašo dnevno rutino. Pri tem bodite inovativni. Osredotočite se na zdravje, to pa lahko pritegne tudi vašega potencialnega partnerja, zato interesov ne hranite samo zase, pač pa jih delite z drugimi. Možne so spremembe na delovnem mestu. Zaupajte procesu.

Tehtnica

Ponovno bo treba oceniti vaš notranji krog. Preglejte odnose z ljudmi, ki ta krog predstavljajo in se prepričajte, da imate dovolj podpore. Tisti, ki se izkažejo kot vaši najboljši prijatelji, si zaslužijo veliko ljubezni. Sprostite tudi svojo kreativnost, raziščite nove hobije. Posvetite se aktivnostim, ki vas osrečujejo. Bodite spontani in se igrajte z možnostmi, ki se ponujajo. Ljubezensko življenje se utegne revitalizirati.

Škorpijon

Čas je za razmislek o vaših čustvenih temeljih in ustvarjanju harmonije znotraj domačih zidov.

To vam bo prineslo tudi občutek varnosti. Okrepite vezi z družino. Ta stabilnost bo tudi pozitivno vplivala na vaše zdravje. Na poslovnem področju lahko pričakujete ponudbo ali priporočilo za novo delo. Ne bi bilo slabo, če bi se prijavili za kakšno drugo delovno mesto v podjetju, kjer delate.

Strelec

Vaši pogledi na svet se v tem trenutku menjajo in razvijajo, kar vam bo omogočilo videti stvari z novega zornega kota. Bolj kot boste odprli svoj um, lažji bo prehod. Čas je za druženje in povezovanje z ljudmi in deljenje vaših idej. Če boste ostalo odprti za nove ideje, tudi če niso vaše, boste morda odkrili nove priložnosti. To bo tudi čudovit čas za pisanje, učenje ali kratka potovanja. Na teh lahko pričakujete ljubezenske iskrice.

Kozorog

Razmislite o svojih vrednotah in o tem, kako te vplivajo na vašo sposobnost ustvarjanja in ohranjanja bogastva. Čas je za inovativne finančne strategije, tudi za vlaganje v nekaj, kar se vam zdi pomembno. Razmislite o novih načinih za povečanje prihodka ali investiranju v nekaj, kar vam je pomembno. Pri tem se naslonite na prirojeno disciplino in potrpežljivost. Pomislite pa tudi na to, kako zmanjšati stres, povezan z denarjem. Zanesite se na občutek. Morda boste spoznali resnice, na katere še niste pripravljeni. Zaupajte intuiciji in ocenite, komu lahko zaupate.

Vodnar

Mlada luna v vašem znaku prinaša priložnost za nov začetek in osebno preobrazbo.

Počutite se kot zvezda in to je vaš čas, da zasijete. Razmislite o novih ciljih in kako jih doseči. Morda razmislite tudi o svojem videzu in o tem, kako bi z njim lahko izrazili svojo edinstvenost. To je priložnost, da zasijete v polnem sijaju in pokažete svetu, kdo v resnici ste. Pričakujte presenečenja v ljubezni. Načrtujte tudi kakšno večerjo in večerni sprehod z nekom, ki ne bo le vaša družba, ampak sogovornik z vsebino.

Ribi

Znebite se vsega, kar vam ne koristi. Posvetite se duhovni rasti in notranji mir naj bo vaš vodnik skozi obdobje mlade lune v vodnarju. Naredite prostor za nove začetke in iščite nekoga, s katerim boste lahko delili svoje vrednote in sanje. Pazite, da se vam vsakodnevne stvari ne bodo preveč nakopičile in naredite prednostni seznam. Z malo organizacije boste naloge rešili v rekordnem času – če boste začeli takoj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!