Jeza med smučarji: zmanjkalo prostora v kombijih, na zbirni točki spet gneča

Slovenija 03. Jan 202212:30 > 13:27 0 komentarjev
Krvavec okvara
STA

Potem ko se je v nedeljo kabinska žičnica na Krvavcu ustavila zaradi tehnične okvare, danes spet normalno obratuje. So nas pa bralci opozorili, da je pri prevozu v dolino "šepala" organizacija, prav tako naj pri tem ne bi upoštevali nobenih ukrepov za zajezitev širjenja okužbe s koronavirusom. Vodja marketinga RTC Krvavec Barbara Trebušak je potrdila, da je bilo med obiskovalci veliko nezadovoljstva, a poudarila, da so morali vsi izpolnjevati pogoj PCT.

Na Krvavcu je zaradi tehnične okvare kabinska žičnica v nedeljo za nekaj ur obtičala, kar je pomenilo, da so morali smučarji počakati na prevoz v dolino. Po besedah vodje marketinga RTC Krvavec Barbare Trebušak danes kabinska žičnica normalno obratuje. Tehnično okvaro na elektroinštalaciji so odpravili že v nedeljo okoli 20. ure.

So nas pa bralci opozorili na nezadovoljstvo med smučarji, ki je nastalo zaradi slabe organizacije prevoza v dolino. Po navedbah Barbare Trebušak je prvi avtobus v dolino odpeljal ob 15.30, zadnji pa štiri ure pozneje.

A kot nam je zaupal bralec, so ljudi najprej napotili v kombije, v katerih ni bilo dovolj prostora. Ko so peš – v smučarskih čevljih in s smučmi na rami – prišli do zbirne točke za avtobuse na planini Jezerca, naj bi tam prav tako bila gneča. Ob vsem tem pa so po besedah bralca tudi popolnoma pozabili na ukrepe za zajezitev širjenja okužbe s koronavirusom.

Vodja marketinga nam je potrdila, da so bili obiskovalci res zelo nezadovoljni, a zatrdila, da so vsi že ob prihodu izpolnjevali pogoj PCT, saj je to potrebno za uporabo žičniških naprav.

Krvavec okvara Krvavec okvara
STA
Krvavec okvara Krvavec okvara
STA
Krvavec okvara Krvavec okvara
STA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!