Tanja Fajon zapustila bolnišnico

Slovenija 04. Mar 202414:35 7 komentarjev
Tanja Fajon
Foto: Tanja Fajon/Instagram

Zunanja ministrica Tanja Fajon, ki se je v UKC Ljubljana zdravila zaradi vnetja ledvic, je bila danes odpuščena iz bolnišnice, so za N1 povedali na zunanjem ministrstvu.

Podpredsednica vlade, zunanja ministrica in predsednica stranke SD Tanja Fajon se je zaradi vnetja ledvic zdravila v ljubljanskem kliničnem centru. Hospitalizirana je bila po vrnitvi iz New Yorka, kjer se je udeležila zasedanj Generalne skupščine ZN in Varnostnega sveta ZN ob drugi obletnici začetka ruske agresije na Ukrajino.

Zdravstveno stanje ministrice je izboljšano, so ob tem danes za N1 povedali na ministrstvu za zunanje in evropske zadeve (MZEZ). Po priporočilu zdravnikov bo na bolniškem dopustu še najmanj dva dni, so še dodali.

Med bivanjem v bolnišnici se je Fajon oglasila tudi na družbenem omrežju Instagram. Kot je dejala, je v teh dneh “spet izkusila izjemno srčnost, prijaznost, predanost zdravnikov, osebja, vseh, ki skrbijo za nas, bolnike. Prijazne besede, nasmeh štejejo več, kot si kdorkoli misli. In teh je bilo veliko”. Ob tem se je zahvalila vsem, ki skrbijo za bolnike kjerkoli.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje