Toča odnesla koncert Dan D v Črnomlju: poškodovalo oder in opremo (VIDEO)

N1 video 19. Avg 202219:30 0 komentarjev

Črnomelj je popoldan zajelo neurje s točo, ki je presenetilo tudi organizatorje festivala ČrnFest. Nocoj bi na festivalu morala nastopiti priljubljena glasbena zasedba Dan D, vendar je toča tik pred tonsko vajo poškodovala streho nad prizoriščem, oder, ozvočenje in del glasbene opreme. Koncert so zato odpovedali.

Kot smo poročali, so Slovenijo v petek popoldan znova zajele nevihte z močnimi nalivi in točo. Ta je med drugim klestila v Črnomlju, kjer naj bi nocoj izvedli koncert zasedbe Dan D na tako imenovanem ČrnFestu. Člani priljubljene glasbene zasedbe so se ravno pripravljali na tonsko vajo pred nastopom, ko je mesto zajelo neurje.

Toča in dež sta poškodovala oder in del glasbene opreme, zato so morali koncert odpovedati, je za N1 potrdila vodja festivala Manja Novak. “Tik pred tonsko vajo se je usulo, toča je uničila streho, ozvočenje in del opreme,” je za N1 povedal basist skupine Dan D Nikola Sekulović. Dodal je, da bodo obseg škode na delu glasbene opreme, ki je v lasti zasedbe, lahko ocenili šele v soboto, ko imajo napovedan koncert v Izoli.

Organizatorji festivala še sporočajo, da bodo vsem obiskovalcem vrnili denar za vstopnice, podrobnosti o vračilu pa bodo sporočili v najkrajšem možnem času.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!