Zvezdnik Luka Dončić pokazal nove fotografije družine (FOTO)

Magazin 30. Jan 202420:27 0 komentarjev
Anamaria Goltes
Foto: lukadoncic/INSTAGRAM

Slovenski košarkarski zvezdnik in novopečeni očka Luka Dončić je na družbenem omrežju Instagram delil nove prisrčne fotografije dvomesečne hčerkice Gabriele.

Deklica Gabriela, ki je v teh dneh dopolnila dva meseca, je očkova največja navijačica. Prvi zvezdnik košarkarskega kluba Dallas Mavericks Luka Dončić, ki v tej sezoni lige NBA naravnost blesti, je namreč na družbenem omrežju Instagram delil novo fotografijo svoje hčerkice, ki je oblečena v navijaško jakno, navdahnjeno po njegovem dresu.

Na hrbtni strani je namreč napis Dončić, s klubsko številko 77, čez pa še napis Tata (očka, op. a.). Enako jakno ima v lasti tudi njena mamica, sicer Dončićeva zaročenka Anamaria Goltes, ki je skupaj z Gabrielo svetu pokazala, da sta prav oni dve njegovi največji podpori v športni karieri, ki jo Dončić gradi čez lužo.

Gabriela Dončić Gabriela Dončić
Foto: lukadoncic/INSTAGRAM
Anamaria Goltes Anamaria Goltes
Foto: lukadoncic/INSTAGRAM

Ravno v torek je liga NBA objavila seznam najbolje prodajanih dresov v prvi polovici rednega dela sezone. Dres Luke Dončića je bil šesti najbolj prodajani.

Spomnimo, v začetku decembra sta Dončić in Goltes presenetila z novico, da sta povila prvorojenko. Čestitke so deževale z vseh strani, najbolj pa sta bila zagotovo srečna mlada starša, ki ob tem nista skrivala ponosa. Srčna izbranka Anamaria Goltes pa je prvo nosečniško fotografijo z javnostjo delila šele ob koncu preteklega leta, ko se je spomnila najlepših trenutkov leta 2023.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!