Ali Melania res ne želi sodelovati v kampanji? Trump: Kmalu jo boste videli

Svet 16. Sep 202313:56 1 komentar
donald trump
PROFIMEDIA

Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump, ki se poteguje, da bi že tretjič postal republikanski predsedniški kandidat, trdi, da soproge Melanie v kampanjo ni vključil, ker je predsedniška bitka "grda in podla", a dodaja, da se mu bo pridružila " kmalu".

Pred šestimi tedni je New York Times pisal, da je Melania Trump večkrat zavrnila, da bi se soprogu Donaldu Trumpu pridružila v volilni kampanji. Prejšnji konec tedna je nogometni stadion v Iowi, na katerem se je odvijala tekma, celo preletelo letalo, ki je za seboj vleklo transparent z vprašanjem “Kje je Melania?”.

Voditeljica oddaje Meet the Press Kristen Welker je v zadnjem intervjuju nekdanjega predsednika ZDA spraševala tudi o odsotnosti Melanije. “Jo bomo kmalu videli,” ga je vprašala.

“Da. Kmalu? Da, precej kmalu. Je zadržana in odlična oseba, zelo samozavestna in ima zelo rada našo državo. In odkrito povedano, rad bi jo držal stran od tega. To (kampanja) je tako grdo in tako podlo,” je odgovoril Trump.

Julija je Times poročal, da je Melania sicer zavrnila moževo prošnjo, naj se mu pridruži v kampanji, saj naj bi se počutila izdano s strani osebja in prijateljev, ko je bivala v Beli hiši. Kljub njeni zavrnitvi so viri blizu Trumpovih za Times poudarili, da še vedno zasebno podpira njegovo kandidaturo in verjame, da bi lahko ponovno kandidiral za predsednika.

Melania se sicer prav tako ni pojavila na nobeni nedavni sodni obravnavi svojega moža.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje