Britney Spears se posipa s pepelom: Želim se opravičiti za nekatere stvari

Magazin 30. Jan 202409:14 0 komentarjev
Justin Timberlake in Britney Spears
Foto: PROFIMEDIA

Britney Spears se je opravičila bivšemu fantu Justinu Timberlaku za komentarje v svoji avtobiografiji.

V avtobiografiji z naslovom The Woman in Me (Ženska v meni, op. a.) je princesa popa Britney Spears delila bolečo izkušnjo izpred več kot dveh desetletij. Razkrila je, da je med zvezo s pevcem Justinom Timberlakom zanosila, a nato splavila.

V knjigi trdi, da ji je Timberlake rekel, naj naredi splav, ker “noče biti oče”. Odločitev je sprejela tudi, ker naj bi jo Timberlake prevaral. Dejala je, da je bila izkušnja splava ena najbolj bolečih v življenju.

Kot piše BBC, se je Spears nekdanjemu fantu Timberlaku zdaj za te izjave javno opravičila. Na Instagramu je namreč objavila njegove posnetke nastopa z Jimmyjem Fallonom v NBC-jevi oddaji The Tonight Show.

V objavi je zapisala: “Želim se opravičiti za nekatere stvari, o katerih sem pisala v knjigi. Če sem užalila ljudi, za katere mi je resnično mar, se globoko opravičujem.” Pevka pa je pohvalila tudi njegove nove pesmi, še posebej Selfish in Sanctified.

Spears je leta 2011 izdala pesem z enakim naslovom, nekateri Britneyjini oboževalci pa so po poročanju ameriških medijev organizirali kampanjo, da bi se njena skladba Selfish na lestvice uvrstila višje kot Timberlakov novi singel.

Timberlake in Spears sta zvezo začela pri komaj 18 letih, končala pa sta jo leta 2002 pri 21 letih.

Ko je zanosila, je bila v dvomih, ali je splav pravilna odločitev, je pevka zapisala v avtobiografiji, ki je izšla oktobra 2023.

“Bilo je presenečenje, a ne tragedija. Justina sem tako zelo ljubila. Vedno sem pričakovala, da bova nekega dne imela družino. To bi bilo pač veliko prej kot pričakovano,” je 42-letnica zapisala v knjigi.

“Toda Justina nosečnost vsekakor ni razveselila. Rekel je, da nisva pripravljena imeti dojenčka, da sva veliko premlada,” je izdala in nadaljevala, “ne vem, ali je bila odločitev pravilna. Če bi bila odločitev zgolj moja, tega ne bi nikoli storila. Toda Justin je bil tako prepričan, da ni želel biti oče.”

Obtožbe so sprožile val komentarjev na družbenih omrežjih, zato je Timberlake za nekaj časa izklopil komentarje na svojem Instagramovem profilu, piše BBC. Javno se ni odzval.

Je pa že leta 2021 na Instagramu zapisal: “Razumem, da mi je v teh in mnogih drugih trenutkih spodletelo, in s tem imel veliko koristi od sistema, ki odobrava mizoginijo in rasizem. Posebej se želim opravičiti Britney Spears in Janet Jackson, vsaki posebej, ker ju imam rad in ju spoštujem ter vem, da mi je spodletelo.”

Spearsova je bila trikrat poročena in ima z drugim možem, plesalcem Kevinom Federlinom, dva otroka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!