Celine Dion presenetila in se po dolgem času pojavila v javnosti

Magazin 05. Feb 202409:28 0 komentarjev
Grammy
Foto: Mike Blake/REUTERS

Tudi tokratna podelitev glasbenih nagrad grammy gledalcev ni pustila ravnodušnih. Na njej se je presenetljivo pojavila kanadska pevka Celine Dion, ki je Taylor Swift podelila nagrado za album leta. Čeprav se je sprva obetal manjši škandal, saj je del javnosti Taylor Swift očital aroganco, ker da je ob prejemu nagrade ignorirala Celine Dion, sta pevki govorice po prireditvi zatrli. Fotografi so ju namreč ujeli v objemu.

Sinočnje glasbene nagrade grammy so ponovno postregle z mnogimi dogodki, ki si jih bodo oboževalci zapomnili še leta. Eden takšnih je bil nedvomno trenutek, ko je na oder stopila Celine Dion in s tem požela stoječe ovacije publike.

Ta je podelila zadnjo in hkrati eno pomembnejših nagrad celotnega večera – nagrado za album leta. Tega je prejela Taylor Swift za album Midnights. Čeprav je 34-letnica s tem postala prvi človek s štirimi kipci za najboljši album, pa poleg rekorda odmeva objem med pevkama v zakulisju.

Čeprav so Swift sprva očitali, da je bila nespoštljiva ob prejemu nagrade, saj da je ignorirala Dion, pa sta pevki govorice zatrli po prireditvi. Fotografi so ju namreč ujeli, kako se nasmejani objemata.

Gre za zelo redek nastop Celine Dion v javnosti, po tem ko je njeno zdravstveno stanje zaradi redke nevrološke motnje vse slabše.

Foto: Mike Blake/REUTERS
Foto: Mike Blake/REUTERS
Foto: Mike Blake/REUTERS
Foto: Mike Blake/REUTERS

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!