Elon Musk se zanima za nakup srbskega proizvajalca mineralne vode

Svet 27. Apr 202216:03 0 komentarjev
Elon Musk
PROFIMEDIA

Najbogatejši Zemljan Elon Musk naj bi se preko podjetja Tesla Motors zanimal na nakup deleža v podjetju, ki proizvaja mineralno vodo Minaqua, čigar proizvodnja se nahaja v srbskem Novem Sadu.

“Da. V Tesli so izrazili interes za sodelovanje z našim podjetjem, ki bi vključevalo prevzem enega dela,” je potrdila Tatjana Malbaša iz novosadskega proizvajalca mineralne vode Minaqua. Po njenih navedbah naj bi srbsko podjetje resno premislilo o ponudbi, pripravljali pa naj bi tudi vzorce mineralne vode, ki jih bodo poslali v Tesla Motors.

To pa naj ne bi bilo edino srbsko podjetje, za katero se zanima najbogatejši Zemljan Elon Musk. Direktor podjetja Minaqua je medijem med drugim povedal, da je poleg njih Musk stopil v stik še z nekaj drugimi podjetji po Evropi, ki se ukvarjajo s proizvodnjo vode z naravnim jodom. Več podrobnosti o tem naj bi bilo znanih v naslednjih tednih.

Sicer pa je te dni močno odmevala novica, da bo izvršni direktor tesle prevzel vodenje družbenega omrežja Twitter. Dogovor o prodaji platforme z 217 milijoni uporabnikov je vreden 44 milijard dolarjev (41 milijard evrov)

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!