Glasbenik prišel po grammyje, odšel pa v lisicah in spremstvu policije (VIDEO)

Magazin 05. Feb 202410:28 1 komentar

Raperja Killer Mika je, potem ko je prejel tri največje nagrade v glasbeni industriji, v lisicah odpeljala policija.

Videoposnetek, objavljen na družbenih omrežjih, kaže, kako je raper Killer Mike z vklenjenimi rokami in spremstvu policije zapustil dvorano Crypto.com Arena v Los Angelesu, kjer je le malo predtem prejel kar tri grammyje.

Časopis Hollywood Reporter, ki je posnetek objavil, je – sklicujoč se na varnostnika v areni – poročal, da je Killer Mike pridržan zaradi neznanega prekrška, ki pa naj ne bi bil povezan s podelitvijo nagrad grammy, poroča agencija Reuters.

Killer Mike in njegovi sodelavci so pred tem prejeli grammyje za najboljšo rapersko pesem in najboljšo rapersko izvedbo za skladbo Scientists & Engineers ter najboljši raperski album za skladbo Michael. Raper je grammyja prejel že leta 2003 za najboljši nastop raperskega dua ali banda, za pesem The Whole World, leta 2018 pa je bil zanj nominiran.

Killer Mike, rojen kot Michael Render, je znan tudi kot aktivist, ki opozarja na rasizem in policijsko brutalnost v ZDA. Raperja so kasneje izpustili na prostost, na losangeleško sodišče pa bo moral 29. februarja, poroča agencija Associated Press.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje