Idilična počitniška hiška na Hrvaškem, ki stoji le 200 metrov od plaže

Magazin 29. Apr 202308:09 0 komentarjev
počitnice, dopust, hrvaška
Airbnb

Si želite pobegniti pred vsakdanjim mestnim hrupom in hitrim tempom življenja? V objemu borovcev ob petju ptic in s čudovitim pogledom na morje v miru spiti kavo? Potem je ta počitniška hišica na Hrvaškem kot nalašč za vas.

Na hrvaškem otoku Lošinj, ki je zaradi številnih značilnosti, ki naj bi blagodejno vplivale na zdravje, dobil tudi ime “otok vitalnosti”, se nahaja čudovita počitniška hiška Zatanki.

počitnice, dopust, hrvaška
Airbnb

Stoji na fantastični lokaciji v naselju Ćunski, od civilizacije pa je oddaljena okoli tri kilometre. Zato je idealna, če želite pobegniti pred vsakdanjim vrvežem in uživati v miru in tišini. Prvo jutranjo kavo lahko spijete v objemu borovcev na čudoviti terasi s pogledom na morje.

počitnice, dopust, hrvaška
Airbnb

Romantična hišica ima eno spalnico za dve osebi, majhno kuhinjo in kopalnico. Najboljši del pa je seveda velika terasa s spektakularnim pogledom na morje in okolico.

počitnice, dopust, hrvaška
Airbnb

Dostop do hišice je mogoč z avtomobilom, ki ga lahko parkirate na zasebnem parkirišču. Cena? Odvisna je od tega, kdaj se na počitnice ali kratek oddih odpravite. Poleti jo lahko preko platforme Airbnb najamete za 175 evrov na noč.

počitnice, dopust, hrvaška
Airbnb

Ker se je turizem v naselju Ćunski šele začel dobro razvijati, boste na plaži, ki je od hišice oddaljena le 200 metrov, verjetno sami. Lokacija je idealna za uživanje v plavanju in sončenju, v majhnem zalivu pa se lahko tudi potapljate.

Če bi si med dopustom vseeno radi priklicali malce mestnega vrveža, pa je Mali Lošinj le kakih osem kilometrov stran.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!