Krvav spopad navijačev Crvene zvezde in Partizana

Svet 17. Apr 202213:34 0 komentarjev
Pretep
N1

Na ulicah Beograda ste se spopadli navijaški skupini Crvene zvezde in Partizana. Po zraku so leteli stoli, naključni mimoidoči so se razbežali v sosednje ulice, eden od vpletenih pa je obležal na tleh.

Včerajšnji beograjski nogometni derbi med Crveno zvedo in Partizanom se je končal brez zadetkov in zmagovalca, kar bolj ustreza nogometašem rdeče-belih, sosedski dvoboj pa je imel še tretji polčas na ulicah prestolnice.

Dan po večnem derbiju so se na ulicah spopadli člani navijaških skupin obeh klubov Delije in Grobarji. Na spletu se je pojavil posnetek, na katerem se spopadate dve navijaški skupini v bližini urgentnega centra v Beogradu, poroča nova.rs. Na posnetku po zraku letijo stoli, eden od udeležencev pa obleži na tleh. Kot poroča N1 Bosna, so se mnogi mimoidoči razbežali v bližnje ulice in se spraševali, kje so policisti.

Pred tekmo je bilo sicer okrog stadiona Crvene zvezde močno poostrena varnost, nekaj ur pred tekmo pa so bile zaprte številne ulice v okolici stadiona. Nekaj manjših spopadov je bilo že med tekmo, vendar so policisti hitro posredovali in preprečili večji incident.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!