Neznanec v angleškem mestu povozil starejšo žensko, aretirali 12-letnika

Svet 07. Apr 202311:58 0 komentarjev
Policija, Velika Britanija
Russell Cheyne/REUTERS

Iz Anglije prihaja šokantna novica. V mestu Sheffield je neznanec na njenem dvorišču povozil 60-letno žensko, policija pa je v povezavi z dogodkom aretirala 12-letnika.

V sredo zvečer so policisti v Sheffieldu dobili obvestilo, da je neznanec povozil 60-letno Marcio Grant. Ta je umrla na kraju nesreče, pred svojo hišo, policisti pa so prijeli 12-letnega osumljenca, poroča BBC.

Otrok, njegova identiteta ne sme biti razkrita zaradi pravnih razlogov, bo danes stopil pred sodišče za mladoletnike v Sheffieldu. 60-letnico naj bi povozil z njenim avtomobilom, po poročanju Guardiana pa naj bi ostala ujeta pod zadnjim delom vozila.

Dečka so kmalu po dogodku aretirali, ob tem pa sumili tudi, da ima pri sebi še predmet z rezilom, je sporočila policija.

Policija iz južnega Yorkshira, reševalna služba in gasilci ob prihodu na kraj dogodka 60-letni Grant niso več mogli pomagati.

Družina Grant je po smrti Marcie objavila sporočilo, v katerem jo je opisala kot “toplo, ljubečo in predano ženo, mamo, babico, sestro in prijateljico ter steber skupnosti”.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!