Slovensko vozilo v Trogirju najprej v tovornjak, nato v morje

Svet 07. Apr 202314:55 2 komentarja
Trogir, BMW, nesreča
Joško Herceg/PIXSELL

Voznica osebnega avtomobila znamke BMW s slovenskimi registrskimi tablicami je bila danes udeležena v nesreči v trajektnem pristanišču v Trogirju. Zaletela se je v parkirano tovorno vozilo in končala v morju.

Voznica osebnega avtomobila znamke BMW s slovenskimi registrskimi tablicami se je danes malo pred 12. uro zaletela v parkirano tovorno vozilo v trogirskem trajektnem pristanišču in končala v morju, je sporočila policija Splitsko-dalmatinske županije.

Na fotografijah s prizorišča nesreče, ki jih je objavil časnik Slobodna Dalmacija, je videti delno potopljeni avto z ljubljanskimi registrskimi tablicami in prevrnjen manjši tovornjak znamke TAM.

Voznico so iz vozila izvlekli gasilci, nato so jo prepeljali v bolnišnico. Policisti še preiskujejo kraj nesreče, v kateri na srečo ni bilo smrtnih žrtev.

Manj sreče je konec marca v podobni nesreči imela 45-letna sopotnica v vozilu, ki je zletelo v morje v trajektnem pristanišču na polotoku Pelješac. Vozniku in drugima dvema potnikoma se je uspelo rešiti.

Prevrnjen tovornjak
Joško Herceg/PIXSELL

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje