Ameriški raper Dr. Dre z jahto na dopustu v Dalmaciji

Magazin 01. Jul 202209:30 > 10:38
Dr. Dre
Profimedia

57-letni glasbeni zvezdnik se te dni mudi na Hrvaškem, kamor je prišel z luksuzno in zelo udobno jahto, dolgo 74 metrov.

Znani raper Dr. Dre se trenutno mudi v Dalmaciji, in sicer na jahti Naia, ki jo je tudi v preteklosti že večkrat najel. Z njo je prepotoval najlepše zalive po svetu, zdaj pa se je odločil za hrvaško morje.

Na jahti je osem kabin, sprejme pa lahko 12 gostov, za katere skrbi kar 22 članov posadke. Verjetno si ameriški raper ni želel vzbujati pretirane pozornosti, a njegov obisk ni ostal dolgo skrit, saj so se prav kmalu po prihodu v Dalmacijo na družbenih omrežjih pojavile objave s prizori jahte, na kateri pluje. Videti je, da se odlično zabava in uživa v okusnih jedeh, ki jih osebje pripravlja zanj in za njegovo druščino.

Dr. Dre ni pripotoval sam. Družbo mu dela njegov 25-letni sin Truice Young skupaj z dekletom Sofio. Oba sta na družbenem omrežju Instagram že pokazala prizore iz krajev, ki so jih obiskali in ju očitno čisto očarali. Ogledali so si Pulj, Split, Dubrovnik, Korčulo pa tudi naravno znamenitost in priljubljeno turistično destinacijo, slapove Krke.

Dr. Dre pri organizaciji dopusta res ni skoparil, saj je za najem jahte Naia poleti treba odšteti več kot 630.000 evrov na teden. Plovilo je resnično razkošno, saj so gostom na voljo telovadnica, džakuzi, dvigalo in helidrom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar