Dostavljalcu hrane je odprla vrata: kar je sledilo, ni pričakoval nihče

Magazin 15. Jun 202407:30 0 komentarjev
dostavljalec hrane
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Posnetek nadzorne kamere si je ogledalo že več kot 11 milijonov ljudi.

Dostava hrane na dom postaja vse bolj priljubljena, vendar redki pomislijo na tiste, ki to omogočajo – dostavljalce hrane. Ti posamezniki se soočajo s hitrim tempom, zahtevami strank in številnimi izzivi na cesti.

Med delovnim časom dostavljalci hrane doživijo marsikaj, pogosto pa so priča zelo nenavadnim dogodkom. Eden od dostavljavcev pic se je znašel v zanimivi situaciji, ko je veverica stekla tik ob njegovi glavi, ne da bi jo opazil. Nadzorna kamera je ujela ta nenavadni trenutek.

Ko je dostavljalec prispel do vrat stranke, je veverica skočila skozi vrata v hišo. Vendar se zdi, da ni bila dobrodošla, saj je stranka začela kričati in v paniki zaprla vrata. Po nekaj trenutkih je znova odprla vrata in prevzela hrano.

@deeeeez4 thanks to my good buddy @southernrj for the quality video. #squirrelattack #squirrels #squirrel #animals #wildlife ♬ original sound – Deeeeez4

Video tega dogodka je hitro postal viralen in se bliskovito širi po družbenih omrežjih, kjer uporabniki ne skoparijo s smešnimi komentarji.

“Čeprav ima zdaj v hiši vsiljivega glodalca, se bo z njim lažje soočila, ko bo sita”, “Dostavljalec ni vedel, kaj naj naredi. Začel se je spraševati, kaj za vraga je narobe naredil”, “Z vsakim ogledom tega videa se bolj smejim” so le nekateri številni komentarji, ki so se zvrstili pod videom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!