Družina Roglič: “Ljubezen je vse na svetu”

Magazin 15. Feb 202215:09 > 17:26 0 komentarjev
Lora Roglič
Instagram Lora Roglič Klinc

Lora Roglič Klinc, soproga kolesarskega asa Primoža Rogliča, je s sledilci na Instagramu delila prisrčen družinski trenutek po zmagi na španski dirki na Vuelti, kjer se je Roglič dokončno vpisal v kolesarsko zgodovino kot eden najboljših kolesarjev svoje generacije.

Kaj je lepšega, kot deliti sladke zmage z najbližjimi? Kolesarski šampion Primož Roglič je po zgodovinski zmagi na Dirki po Španiji uspeh delil tudi z družino — ženo Loro Roglič Klinc in sinom Levom. Utrujen, a široko nasmejan je padel v njun objem. Posnetek prisrčnega trenutka je na Instagramu s sledilci delila Lora in pri tem pripisala v angleščini, da je ljubezen vse na svetu.

Spomnimo, da sta si zakonca Roglič večno zvestobo obljubila 16. oktobra 2021, potem ko je kolesarski as končal pestro, a nadvse uspešno tekmovalno leto, v katerem je med drugim postal olimpijski prvak v kronometru, še tretjič (zapored) pa je osvojil špansko Vuelto. V manjšem krogu svatov sta se poročila v Vili Vipolže v Goriških brdih, kjer je lani potekala tudi trasa Dirke po Italiji.

Nekaj dni po obredu sta zakonca zaljubljene trenutke delila tudi z oboževalci, saj sta objavila poročne fotografije. Po poroki sta mladoporočenca odletela na medene tedne. Kam sta odšla, nista razkrila, je pa Lora na Instagramu objavila sliko palmovih listov in modrega neba, Primož pa sebe v kopalkah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!