Lora Roglič Klinc objavila svojo najljubšo fotografijo s poroke

Magazin 02. Nov. 202117:28 > 04. Nov. 2021 10:52
Delite:
Lora Roglič Klinc
Foto: Lora Roglič Klinc/Instagram

Lora Roglič Klinc, soproga slovenskega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri si zakonca na poroki delita poljub. Kot je zapisala, je ta fotografija njena najljubša.

Primož Roglič in njegova žena Lora Roglič Klinc sta se 16. oktobra v manjšem krogu svatov poročila v Vili Vipolže v Goriških brdih, kjer je letos potekala tudi trasa Gira D’Italia.

Da se občutki sreče in ljubezni po velikem dnevu še niso polegli, je z novo objavo na Instagramu pokazala Lora. Kot je zapisala ob objavi, je to njena najljubša fotografija, ki je sicer ujeta v trenutku, ko sta se zakonca poljubila, njun sin Lev pa si je sramežljivo pokril oči.

Lora Roglič Klinc
Foto : Lora Roglič Klinc/Instagram

Že pred dnevi je prvo poročno fotografijo z javnostjo delila Lora, pozneje pa je fotografijo objavil tudi Primož. Ob tem je zapisal, da je to “najboljši dan” (The best day).

Primož Roglič
Foto : Primož Roglič/Instagram

Po poroki sta mladoporočenca odletela ne medene tedne. Kam sta odšla, sicer nista razkrila, je pa Lora na svojem Instagramu profilu objavila fotografijo palmovih listov in modrega neba, Primož pa je objavil sebe v kopalkah.

Primož Roglič
Foto : Instagram Primož Roglič

Preberite še:

Komentari

Vaš komentar