Primož Roglič objavil poročno fotografijo

Magazin 29. Okt 202122:58 > 23:12 6 komentarjev
Primož Roglič
Primož Roglič/Instagram

Slovenski kolesarski šampiona Primož Roglič, ki danes praznuje 32. rojstni dan, je na Instagramu objavil poročno fotografijo, na kateri je skupaj s svojo zdaj že soprogo Loro Roglič Klinc in njunim sinom Levom.

Primož Roglič in njegova žena Lora Roglič Klinc sta se 16. oktobra v manjšem krogu svatov poročila v Vili Vipolže v Goriških brdih, kjer je letos potekala tudi trasa Gira D’Italia. Že pred dnevi je prvo poročno fotografijo z javnostjo delila Lora, danes pa jo je objavil tudi Primož. Ob tem je zapisal, da je to “najboljši dan” (The best day).

Primož Roglič danes praznuje 32. rojstni dan. Za njim je pestro in nadvse uspešno leto, v katerem je med drugim postal olimpijski prvak v kronometru, še tretjič (zapored) pa je osvojil špansko Vuelto. Ob tem so mu na družbenih omrežjih voščili številni moštveni kolegi.

Primož Roglič
Primož Roglič/Instagram

Po poroki sta mladoporočenca odletela ne medene tedne. Kam sta odšla, nista razkrila, je pa Lora na svojem Instagramu profilu objavila sliko palmovih listov in modrega neba, Primož pa je objavil sebe v kopalkah.

Primož Roglič
Instagram Primož Roglič

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje