Ganljiv poklon Matta LeBlanca pokojnemu prijatelju: Končno si svoboden (FOTO)

Magazin 14. Nov 202318:59 1 komentar
Matt LeBlanc in Matthew Perry
Foto: mleblanc/INSTAGRAM

Po smrti priljubljenega igralca Matthewa Perryja, ki je umrl konec oktobra, se mu je na družbenem omrežju Instagram poklonil prijatelj in soigralec iz Prijateljev Matt LeBlanc. Ta je v legendarni televizijski humoristični nanizanki igral Joeyja Tribbianija, sicer najboljšega prijatelja Perryjevega lika Chandlerja Binga.

Smrt ameriškega igralca Matthewa Perryja, ki je v devetdesetih zaslovel v humoristični nanizanki Prijatelji, je prizadela številne po svetu. Prijatelju in soigralcu se je zdaj poklonil tudi Matt LeBlanc, ki je v legendarni seriji igral Joeyja Tribbianija, sicer najboljšega prijatelja Perryjevega lika Chandlerja Binga.

“Matthew. S težkim srcem se poslavljam. Časi, ki sva jih preživela skupaj, so iskreno med najljubšimi v mojem življenju. V čast mi je bilo s teboj deliti oder in te imeti za prijatelja. Vedno se bom nasmehnil, ko bom pomislil nate in te nikoli ne bom pozabil. Nikoli. Razširi krila in poleti, končno si svoboden. Z veliko ljubeznijo. Očitno boš obdržal 20 dolarjev, ki mi jih dolguješ,” je zapisal LeBlanc ob objavi petih fotografij iz časa snemanja Prijateljev.

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Matthew Perry je umrl 28. oktobra na svojem domu v 55. letu starosti. K večnemu počitku so ga pospremili 4. novembra. Perryja so pokopali na pokopališču nasproti studia Warner Bros, kjer so sicer pokopani številni hollywoodski zvezdniki. V skupni izjavi so njegovi soigralci – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer in Matt LeBlanc dejali, da gre za “nepojmljivo izgubo”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje