Horoskop: Najboljši dan v juliju za vaše znamenje

Magazin 06. Jul 202207:30 0 komentarjev
poletje, ženska, morje
Profimedia

Smo že se v sedmem mesecu leta! Preverite, kaj je zapisano v horoskopu za julij.

Oven: 28. julij

Ob koncu julija se bomo srečali z retrogradnim Jupitrom, ki bo v vašem znamenju. Obetajo se vam priložnosti, s katerimi boste svoje življenje ponesli na višjo raven. Razmislite, kakšna so vaša osebna prepričanja, in na podlagi tega razmislite o spremembah na karierni poti, novih potovanjih ali drugih načrtih, ki bi lahko izboljšali vaše življenje.

Bik: 5. julij

Merkur v vašem znamenju vam bo olajšal komunikacijo. Lažje boste izražali občutke, postavljali lastne meje in obenem ostajali spoštljivi. Ne le da boste lažje našli besede, vaši bližnji bodo z vami delili tudi podobno miselnost in bodo tako še bolje razumeli tisto, kar ste jim želeli povedati. Čas je, da se nehate zadrževati in se izrazite.

Dvojčka: 4. julij

Palas, asteroid, ki vpliva na pravičnost ter notranjo modrost, 4. julija vstopi v vaše znamenje. Razmislite, kako pogosto imate občutek ali intuicijo, kaj je prav in kaj  narobe, tudi če je v nasprotju z družbenimi normami. Čas je, da začnete zaupati ter slediti intuiciji. Ostanite zvesti sebi tudi takrat, ko bi drugi od vas pričakovali drugače.

Rak: 17. julij

17. julija Venera vstopi v raka, in čeprav je ta planet znan po tem, da vlada ljubezni, ima vpliv tudi na finance. Uporabite to energijo, da ustvarite finančno stabilnost; morda je čas, da naredite korak proti lastnemu projektu. Seveda pa sprejemajte premišljene odločitve in poskrbite, da ste uglašeni s svojimi pristnimi željami in cilji.

Lev: 28. julij

Lunin mlaj v levu, ki nastopi 28. julija, vam bo ponudil priložnost za nove začetke. Čas je, da se osredotočite na svoje namere; kar posejete danes, boste v prihodnosti poželi. Prepričajte se, da ste pri postavljanju namer iskreni do sebe, na poti uresničitve pa ohranjajte svojo samozavest in pogum. Verjemite v svoje sposobnosti in ne pustite, da bi vas strah pred neuspehom ohromil.

Devica: 25. julij

Proti koncu meseca se bo asteroid Juno, ki ureja poroke in pogodbe, obrnil retrogradno. To lahko aktivira vaše romantične odnose pa tudi poskrbi za zanimive pogodbe, ki vam bodo pomagale pri uresničitvi sanj. Okoli 25. julija je idealna priložnost, da razmislite o sklenjenih dogovorih in ocenite, ali je morda čas, da jih spremenite ali celo prekinete.

Tehtnica: 6. julij

Luna v tehtnici poudarja vašo sposobnost, da premagate ovire na življenjski poti. Razmislite, kaj je tisto, kar vas ovira na poti do polnega, srečnega in obilnega življenja. Kako lahko te ovire premagate? Čas je, da od sebe pogumno spustite vse, česar ne potrebujete več, in naredite prostor za prijetne novosti, ki vas čakajo v prihodnosti.

Škorpijon: 31. julij

Uran v biku vam nudi energijo, ki ugodno vpliva na romantični del vašega življenja. Prinaša vam nekaj nepričakovanih stvari, ki vam bodo pomagale priti korak bližje k odnosu, kakršnega si želite. Konec meseca hodite po svetu s še posebej široko odprtimi očmi, saj vas bodo sporočila čakala na vsakem koraku. Sledite intuiciji in zaupajte občutkom.

Strelec: 5. julij

Palas, asteroid pravičnosti in notranje modrosti, se 4. julija preseli v znamenje dvojčkov in vam prinaša prav posebno energijo, ki bo imela vpliv na vaše osebno življenje. Večino leta ste se osredotočali na kariero in se na ta način ločili od tega, kar resnično cenite in potrebujete v življenju. Ta čas vam pomaga doseči skrite notranje želje.

Kozorog: 13. julij

V januarju je nastopil lunin mlaj v kozorogu, v tem mesecu pa bomo dočakali polno luno v vašem znamenju! To je priložnost, da okusite prve sadove svojih namer in ciljev, obenem pa, da si vzamete čas za refleksijo in razmislite, kaj deluje in kaj ne. Nikoli ni prepozno, da spremenite  načrte ali namere in zaživite še bolj v skladu s seboj.

Vodnar: 28. julij

Lunin mlaj, ki nastopi 28. julija, vam bo pomagal začeti popolnoma novo poglavje v osebnem življenju. Po letu, polnem lekcij, je čas, da te lekcije uporabite in si ustvarite življenje, kakršnega si resnično želite. Opustite vse, kar vas pri tem ovira, in se pogumno podajte na novo pot, pri tem pa ne pozabite slediti svoji intuiciji. Verjemite vase in si zaupajte.

Ribi: 25. julij

Juno, asteroid poroke in pogodb, se ta mesec v vašem znamenju obrne retrogradno, kar ne prinaša le priložnosti v vašem ljubezenskem življenju, temveč lahko ugodno vpliva tudi na področju financ. Če ste se pred kratkim pogajali ali načrtovali projekt, je zdaj čas, da to zaključite in obrodite sadove svojih dogovorov. To je tudi priložnost, da razmislite o sklenjenih dogovorih in jih po potrebi spremenite.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.