Hrvaška pevka padla na odru. Nekatere je razjezilo, kar so videli na posnetku

Magazin 10. Feb 202420:19 0 komentarjev
Alka Vuica
Foto: TIkTok

Legendarna hrvaška pevka Alka Vuica se je med nastopom na odru zapletla v kable in pristala na tleh. Nekatere pa je ob tem nekaj zmotilo – pevkino petje na "playback".

Alka Vuica je med nastopom na zabavi Megadance v zagrebški Areni poskrbela za nekaj skrbi, ko se je znašla na tleh.

Med svojim nastopom, ko je prepevala pesem “Otkad te nema”, se je z visokimi petami zapletla v kable in padla, a si je hitro opomogla in petje nadaljevala sede, nato pa se počasi postavila na noge.

“Oh, ti čevlji so grozni,” je rekla 62-letnica, ko je vstala in nato zapela še pesem pesem “Hey, what are you doing to me” in med prepevanjem pojasnila, da se ji je strgal pašček na njenih čevljih znamke Versace.

Posnetek padca 62-letnice je hitro zakrožil po spletu, s tem pa tudi številni komentarji. “Alka je ena! Profesionalka zna pasti! Ljubim jo”, je zapisal eden od spletnih komentatorjev na družbenem omrežju Instagram.

“Ti čevlji so samo za zlom vratu”, je komentiral drugi. “Glamurozno se je rešila”, je bil še en od komentarjev.

A posnetek je razkril tudi nekaj, kar je številne poslušalce razočaralo. Nekateri so namreč prepričani, da je pevka pela s pomočjo “playbacka” (ne v živo, op. p.). “Playback? Človek bi si mislil, da boš za 60 evrov slišal nastop v živo,” je zapisal eden od spletnih komentatorjev, medtem ko je nekdo drug dejal, da bi bil koncert odličen, če ne bi Vuica pela na “playback”.

Na koncertu so sicer nastopile številne legendarne skupine iz 90-ih, med drugim Colonia, Senna M, Ella, Mandi in Ivana Banfić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!