Igralka Catherine Deneuve v Benetkah pokazala tatu, ki ga sicer spretno skriva

Magazin 15. Sep 202209:00
Catherine Deneuve
Profimedia

Legenda francoskega in svetovnega filma, Catherine Deneuve, le redko pokaže tatu, ki ga ima na nartu leve noge. Tokrat pa ga je le pokazala.

Na otvoritveni slovesnosti 79. beneškega filmskega festivala je francoska diva Catherine Deneuve razkrila podrobnost, kar je pri njej velika redkost. Na častno podelitev zlatega leva, ki ga je prejela za življenjsko delo, je prišla vsa elegantna v rdeči večerni obleki. Kljub svojim 78 letom je zasenčila številne mlajše kolegice in vso pozornost usmerila nase. Elegantna v obleki modne hiše Yves Saint Laurent by Anthony Vaccarello in v čevljih Roger Vivier, je pokazala, da jo imajo še vedno upravičeno za ikono stila. Prav obleka pa je bila krojena tako, da je malce razkrila tatu na nartu njene leve noge, kar le redko stori. Že leta 2014 je igralka razkrila, da so ji tatuji zelo všeč, a taki s pomenom in diskretni. Poleg tatuja na nogi, ki je plemenska tetovaža, ima še enega na vratu, in sicer želvo, ki spominja na maorske simbole. Ta tatu pa igralka spretno skriva z lasmi.

Catherine Deneuve
Profimedia

Catherine je prvič debitirala v filmu leta 1957, ko je imela komaj 13 let. Prvo opazno vlogo pa je imela leta 1964 v muzikalu Jacquesa Demyja The Umbrellas of Cherbourgh iz leta 1964. Njena igralska pot je šla samo še navzgor in v svoji karieri je odigrala res veliko pomembnih vlog. Zanimivo pa je tudi njeno ljubezensko življenje. Imela je kar nekaj velikih ljubezni. Zelo razburkano zvezo sta imela s pokojnim rokerjem Johnnyjem Hallydayem. Iz zveze z Rogerjem Vadimom ima sina Christiana (59). Veliko ljubezen je doživela tudi z italijanskim igralcem Marcellom Mastroiannijem, s katerim ima hčerko Chiaro Mastroianni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.