Indijanski horoskop: Katera žival ste?

Magazin 14. Feb 202207:30 1 komentar
indijanka
Profimedia

Ste že kdaj preverili, kaj ste po indijanskem horoskopu?

Vidra (od 20. januarja do 18. februarja)

Vidra je malce čudaška in nekonvencionalna, zato jo je marsikdaj težko razumeti. Ob sebi potrebuje sorodno dušo, ki bo točno vedela, kakšno je njeno razmišljanje, in ki bo pripravljena duhovno in intelektualno rasti skupaj z njo. Je izredno inteligentna in ima bujno domišljijo, zato so njene zamisli včasih neverjetne. Je intuitivna in dojemljiva, zato je dobra prijateljica, s svojo iskrenostjo pa lahko včasih precej prizadene druge. Če je nezadovoljna, postane uporniška, kritična, brezobzirna, nesramna in se po navadi osami.

Volk (od. 19. februarja do 20. marca)

Volk je izredno čustven in strasten ter razume, da je vse, kar potrebujemo, ljubezen. Sam je v sebi čuti na pretek, zato jo je pripravljen tudi dati. Obenem potrebuje tudi svobodo in je rad sam, kadar začuti potrebo, da se osami. Ob sebi potrebuje osebo, ki bo razumela njegove potrebe in ga ne bo silila v nekaj, česar ne mara. Ob takšni osebi bo volk pozabil na svojo neodločnost in plašnost ter pokazal strastno, radodarno, čutno in nežno naravo. Če se bo ob nekom počutil ogroženega, pa bo prišla na dan njegova maščevalna in obsesivna narava.

Sokol (od 21. marca do 19. aprila)

Sokol je rojeni vodja, ki se zaveda svojih vrlin in zna na podlagi trezne presoje in poguma vedno poskrbeti za varnost drugih. Nikoli ne izgublja časa in železo kuje takrat, ko je vroče. To pomeni, da se je vedno pripravljen odzvati in dati pobudo. Prav tako je odličen sodelavec in pomemben član ekipe. Če ima ob sebi pravo osebo, je sokol strasten in sočuten partner, če je v odnosu nezadovoljen, pa je lahko nečimrn, nesramen, neučakan in preobčutljiv.

Bober (od 20. aprila do 20. maja)

Bober je hiter in učinkovit, iskren in neposreden. Je izredno sposoben in dober v vsem, česar se loti, zato ni pametno tekmovati z njim ali ga izzivati. Je zelo iznajdljiv in hitre pameti, obenem pa brezkompromisen in se ni pripravljen prilagajati. Ob sebi potrebuje nekoga, ki bo v njem zbudil sočutje, milino in predanost, če je nezadovoljen, pa postane živčen, posesiven, zahteven in aroganten.

Srna (od 21. maja do 20. junija)

Je duhovita, zabavna in vedno dobre volje, zato zna nasmejati vsakogar, ki se znajde v njeni družbi. Je tudi razgledana in spretna z besedami, zato je odlična sogovornica in sposobna dati navdih vsem, ki ga potrebujejo. Svoje okolice se zelo dobro zaveda in vedno poskuša osrečiti druge, obenem pa je lahko tudi rahlo narcisoidna. Tega ji zaradi njene simpatičnosti in prijaznosti nihče ne zameri. Če ima ob sebi osebo, s katero se lahko pogovarja o vsem in ne izda njenega zaupanja, je srna izredno skrbna in ljubeča. Če je nezadovoljna, pa postane negotova, sebična, lena, muhasta in dvolična.

Žolna (od 21. junija do 21. julija)

Žolna je najskrbnejša in najodgovornejša žival v indijanskem zodiaku. Slovi kot izred­na poslušalka, polna sočutja, nežnosti in razumevanja, zato jo je vedno dobro imeti ob sebi, če smo žalostni in potrebujemo oporo. Je dobra prijateljica, izredno dobro pa se znajde tudi v starševski vlogi ali v vlogi mentorja in varuha. Po naravi pa so žolne tudi izredno prebrisane, iznajdljive in organizirane. V ljubečem okolju bo žolna pokazala svojo predano, zvesto in romantično naravo, v nasprotnem primeru lahko zelo hitro postane muhasta, zamerljiva, posesivna, jezna, ljubosumna in zahrbtna.

Losos (od 22. julija do 21. avgusta)

Losos je energičen, osredotočen, motiviran, intuitiven in ustvarjalen. Je rojeni motivator, ki očara s svojo samozavestjo in zanosom, zato na svojo stran pridobi tudi najbolj marljive delavce, ki bodo naredili vse, da uresničijo njegovo zamisel, pa četudi ta ni pretirano genialna. Je radodaren, inteligenten in družaben, zato je vedno obkrožen s prijatelji. Ob osebi, ki razume njegovo potrebo po nenehni izpostavljenosti in priljubljenosti, pa je nadvse miren, senzualen, darežljiv in čustveno stabilen. V nasprotnem primeru hitro postane egoističen, vulgaren in nestrpen.

Medved (od 22. avgusta do 22. septembra)

Medved je pragmatičen, metodičen in izreden svetovalec takrat, ko vam gre vse narobe. Zaradi praktične narave in trezne glave je odličen poslovni partner, saj se vedno zaveda faktorja tveganja in najbolj črnih scenarijev, ki se lahko razvijejo iz še tako imenitne poslovne zamisli. Medved je tudi radodaren, dobrohoten in srčen, znan pa je še po svoji skromnosti in sramežljivosti. Je izreden učitelj in mentor. V ljubečem okolju bo medved najidealnejši partner, kar si jih lahko želite, sicer pa lahko postane skeptičen, malomaren, kritičen in nedružaben.

Vrana (od 23. septembra do 22. oktobra)

Vrana je rojena podjetnica, ki se hitro navduši za nove zamisli in jih še hitreje izredno učinkovito izpelje. Je naravna očarljivka, katere energija je nalezljiva, zato je v družbi zelo priljubljena, znajde pa se tudi v vlogi svetovalke. Če potrebujete nasvet ali ste v dvomih, je vrana pravi naslov za vaše tegobe, saj je razgledana, izkušena in vedno pripravljena pomagati. Je tudi idealistična, diplomatska in duhovita, v ljubečem okolju pa tudi izredno prilagodljiva, romantična in miroljubna. A če je nezadovoljna, se spremeni v zahtevno, maščevalno, zajedljivo in neprijetno bitje.

Kača (od 23. oktobra do 22. novembra)

Večina šamanov je rojenih prav v znamenju kače, saj je to znamenje duhovno najbolj odprto in vedno v stiku z višjimi vibracijami. Je dobra duhovna vodnica, znana po zdravilskih sposobnostih, zato je lahko odlična zdravnica, terapevtka ali zdraviteljica. Ker se ukvarja z duhovnostjo, velja za skrivnostno, marsikoga pa s svojo mistično naravo tudi plaši. Kača je vajena biti sama, če se odloči za življenjskega partnerja, ki ji ustreza, pa je izredno duhovita, navdihujoča in strastna. V nasprotnem primeru lahko postane nasilna, muhasta in obupana.

Sova (od 23. novembra do 21. decembra)

Sova je spremenljiva in muhasta, zato jo je zelo težko prebrati. Lahko je topla, prilagodljiva in razumevajoča, po drugi strani pa lahkomiselna, predrzna in nepremišljena. Najraje ima potovanja ali kako drugo pustolovščino, ki si jo bo za vedno zapomnila. Sove so odlične umetnice in učiteljice, ker so splošno razgledane, pa so lahko uspešne v prav vsakem poklicu. Ob pravem partnerju bo prišla do izraza njena senzitivna in nežna narava. V nasprotnem primeru pa bo zagrenjena, konfliktna in zoprna.

Goska (Od 22. decembra do 19. januarja)

Če želite, da bo delo narejeno, ga prepustite goski. Ta zna po zaslugi svoje vztrajnosti, iznajdljivosti in ambicioznosti streti še tako trd oreh, zato je odlična delavka, sodelavka in poslovna partnerica. Goska se želi dokazati sama sebi in je odločena uspeti, pa naj stane kolikor hoče, zato je lahko tudi odlična športnica. Ob podpori razumevajočega in potrpežljivega partnerja goska pokaže svojo strastno, duhovito, veselo in celo čutno naravo. Če je nezadovoljna, pa hitro zapade v takšno ali drugačno nezdravo odvisnost.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje