Kaj meni Fergie o zaroki bivšega moža, Josha Duhamela

Magazin 13. Jan 202212:45
Delite:
Josh Duhamel
Foto: Profimedia

Josh Duhamel je novico o zaroki z Audro Mari z oboževalci delil na Instagramu.

Novopečena zaročenca sta presrečna, oboževalci pa so se kmalu po objavi začeli spraševati, kaj si o tem misli igralčeva bivša žena, pevka Fergie.

Po poročanju portala People je Fergie resnično vesela za Josha. “Oba drug drugemu želita srečo. Med seboj se zelo podpirata in zelo složno skrbita za njunega sina, Axla Jacka, saj mu želita omogočiti čim boljše družinsko življenje kljub njuni ločitvi. Med njima ni zamer.”

46-letna Fergie in 49-letni Duhamel sta začela hoditi leta 2004, zaročila sta se leta 2007. Poročila sta se leta 2009, leta 2017 pa sta v skupni izjavi sporočila, da sta se odločila za ločitev. Njuna ločitev je bila dokončna leta 2019.

Po ločitvi naj bi bil igralec v zvezi z igralko Eizo Gonzalez, toda njegovo srce je osvojila 28-letna Audra.

In kdo je Audra Mari?

Leta 2014 je Mari osvojila naslov mis Severne Dakote, pozneje istega leta je zasedla 2. mesto na izboru za miss ZDA. Leta 2016 je na izboru za mis sveta zastopala ZDA, končala je na 6. mestu.

Podala se je tudi v manekenske vode, mlada dekleta je vedno spodbujala, naj ne skrbijo, da bi morala biti popolna. “Vsakdo je kdaj negotov. Manekenstvo je odlično, saj izpostavi pozitivne stvari osebe.”

Trenutno pa se ukvarja s projektom, za katerega pravi, da jo navdušuje. “Na projekt sem zelo ponosna. Ponosna sem tudi na ekipo, ki stoji za njim, in komaj čakam, da se skupaj odpravimo na popotovanje.”

Komentari

Vaš komentar