Končno vesela novica za britanski dvor – spet se bo slišal otroški jok

Magazin 25. Jan 202309:20 0 komentarjev
princesa Eugenie
Profimedia

Britanski dvor bo bogatejši za novega člana. Noseča je princesa Eugenie – z možem Jackom Brooksbankom pričakuje drugega otroka.

Veselo novico sta zakonca oznanila na družbenih omrežjih.

“Navdušeni smo, da lahko delimo, da bo to poletje v naši družini nov član,” je 32-letna princesa pripisala k fotografiji na Instagramu, na kateri ji enoletni sin August poljublja nosečniški trebuh.

Buckinghamska palača je pred dvema letoma razkrila, da je britanski dvor bogatejši za novega člana s sporočilom: “Njena kraljeva visokost princesa Eugenie je danes, 9. februarja 2021, varno rodila sina.”

Novopečena starša sta istega dne delila prvo fotografijo prvorojenca, na kateri je videti samo njegovo roko. Malčkovo ime in obraz sta razkrila skoraj dva tedna kasneje.

Polno ime malčka je sicer August Philip Hawke, s čimer se je Eugenie poklonila svojemu zdaj že pokojnemu dedku, princu Filipu, možu prav tako pokojne kraljice Elizabete II.

Eugenie je trenutno 11. v vrsti za britanski prestol. Pred njo je tudi njena starejša sestra Beatrice. Ta je leta 2021 prav tako prvič postala mama, rodila je hčerko Sienno Elizabeth. Z imenom se je princesa poklonila svoji babici, kraljici Elizabeti II.

Eugenie in Beatrice sta hčerki princa Andrewa in njegove nekdanje žene Fergie.

princesa Eugenie
Profimedia

Novica o novem članu britanskega dvora prihaja po tem, ko je veliko prahu dvignila knjiga spominov princa Harryja, v kateri britanski dvor obtožuje veliko stvari: med drugim brata princa Williama obtožuje, da ga je fizično napadel, kraljevo družino je obtožil neprimernega ravnanja z njegovo ženo Meghan

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!