Mesečni horoskop za april: za nekatere največje spremembe že v začetku meseca

Magazin 01. Apr 202306:11 1 komentar
tedenski horoskop
Profimedia

April obeta pestro dogajanje za marsikateri horoskopski znak. Preverite, kaj mesečni horoskop napoveduje za vaše znamenje.

Oven

Največ sreče se vam v začetku aprila obeta, če se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in razrešili, kar vas omejuje pred tem, da se zazrete v prihodnost. Poskusite najprej proučiti situacijo, šele nato se podajte v besedni napad, če bo to sploh še potrebno. Na področju kariere boste v sredini meseca dokazali, da ste zelo dobro razumeli vsa pravila, izpostavili se boste z rezultati, brez odvečnih besed. Proti koncu aprila, ko bo sonce v biku, prisluhnite nekomu od tistih, ki so vam simpatični, morda se razvije obojestranska simpatija. V svoj svet boste skušali zvabiti spontano energijo, ki se vam bo spretno izmikala, napoveduje mesečni horoskop.

Bik

Pazite, da ne boste v začetku meseca po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih ali igrali žrtve na področju kariere. Ne bodite presenečeni, če se bodo pojavile določene težave v komunikaciji. Sredina meseca bo idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma. Z lepimi gestami boste v družinskem krogu izkazovali svojo pripadnost in ljubezen. Veselje, povezano z urejenim finančnim področjem, vas bo še naprej spremljalo na vsakem koraku. Čudeži so vedno mogoči in tokrat se boste prebudili ravno v trenutku, ko bo na razpolago odlična priložnost, ki bo zahtevala višjo raven samozavesti.

Dvojčka

Najbolj zadovoljni in nasmejani boste v začetku meseca, saj vam bo energija sonca v znamenju ovna zelo naklonjena. Trma bo tista, ki vas na področju kariere in denarja prepričuje, da je vredno vztrajati. Komunikacija bo trda in hladna, zato bodite previdni, da koga ne užalite s svojim pristopom. Tudi če se bo nekaj porušilo ali zakompliciralo, storite vse po svoji vesti. V zadnjem delu aprila, ko bo Venera v vašem znamenju, boste pripravljeni na druženja, kramljanja in nova sodelovanja, ki vas bodo napolnila z energijo. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, ki bodo v prihodnje ključnega pomena.

Rak

Prva polovica aprila bo zaradi energije ovna strastna in v vseh pogledih zelo pestra. Dogajale se vam bodo simpatične situacije, v katerih boste znali uživati, ne da bi se obremenjevali s tem, kaj si kdo o vas misli. Med prijatelji boste zelo popularni in bolj zaželeni kot običajno, saj boste razumeli vse, kar vam še pred časom ni bilo jasno. Priporočljivo je, da naredite spomladansko preobrazbo in obnovite svojo garderobo in druge stvari, ki vplivajo na videz ter celostno podobo. Proti koncu meseca se boste srečali z napetostjo, pričakujte nekaj sogovornikov, ki ne bodo niti najmanj prijetni. V ljubezni ne morete zmagati, če skrivate svoja prava čustva, napoveduje mesečni horoskop.

Lev

Spraševali se boste, zakaj vaše življenje že nekaj časa vodi v napačno smer. Še je čas, da postorite, kar ste zamudili, in bolj intenzivno razmislite o trenutni situaciji. Nekdo vas bo prijetno presenetil s predlogom, ki vas lahko na daljši rok popelje k napredovanju. Če boste okrepili občutek za prilagajanje, boste dobili novo priložnost, ki jo vsekakor morate izkoristiti. Mars v znamenju raka vam prinaša nekaj sreče, še posebej tistim, ki ste samski, pa imate željo po novem razmerju ali vsaj druženju. Pojavila se bo oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, kmalu pa se lahko zadeve z nekaj interesa spremenijo. Vezani se počasi pomikate k boljšemu razumevanju.

Devica

S soncem v ovnu se v april podajate razigrani, neobremenjeni in pripravljeni na vrsto podvigov, ki bodo dopolnili vse v celoto. Sedaj je pravi čas, da sprejmete odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Nekdo pomemben vas bo podprl, kar bo sredi meseca razlog za dobro počutje. Vztrajajte pri področju financ, ki ga boste želeli urediti do konca, nikar se ne ustavite na sredi poti. Popazite le na zdravje, ki vam lahko v zadnjem delu aprila ponagaja. Samski boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov, ki bodo tokrat vodili le v pozitivno smer, brez komplikacij. Ob prijetni glasbi se vsi dvomi razblinijo kot milni mehurčki, zato se prepustite tudi vezani.

Tehtnica

Vse se lahko uredi, a le če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke, zato bodite v začetku aprila bolj previdni, da ne boste nekoga zavajali z napačnimi predstavami. Na čustvenem področju bo energija sredi meseca, če se ne bo dovolj dogajalo, počasi začela upadati. Prav tako se vam bodo odvijale zapletene situacije, ki jih enostavno ne boste razumeli, napoveduje mesečni horoskop. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se težav rešite premišljeno. V zadnjih dneh aprila prehajate v obdobje konkretnih odločitev, prav tako se poslavljate od sanjarjenja. Preden podate konstruktivno kritiko, preštejte v mislih do deset, saj si boste s tem prihranili kakšno pikro pripombo.

Škorpijon

V začetku aprila prihaja na dan resnica, zato se bo izkazalo, kaj lahko dosežete in do kod se lahko v določenem odnosu, kariernem ali zasebnem, spustite. Prepustili se boste globokim čustvom in končno boste notranje bolj umirjeni, kar bo zagotovo opazila tudi ljubljena oseba. Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj dorečeta določene zadeve in si postavita načrte za prihodnost. Samski, z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, zato začnite razmišljati v malce bolj pozitivni smeri, kar vas bo sprostilo. Proti koncu aprila, ko bo sonce v biku, se umikajo težave, ki so povezane z družino, tudi v službi bo več razumevanja in dobre motivacije. Ostane le še ljubezen, ki jo bo treba bolj negovati.

Strelec

Zavedati se boste začeli, da ste s svojim življenjem zadovoljni, zato se vam v začetku aprila obetajo prijetni dnevi, obarvani s smehom. Prav je, da na čustvenem področju pokažete več nežnosti, pozornosti in hkrati pripravljenosti na nadgradnjo odnosa, po kateri že oba nekaj časa hrepenita. Preveč dragocenega časa boste v zadnjem delu aprila porabili za nekaj, kar bi lahko počakalo. Če ste na področju kariere že dlje časa v nedorečeni situaciji, boste tokrat vzeli zadeve in se soočili tudi z najbolj napornimi sogovorniki. V zadnjih dneh aprila se lahko brez zadržkov odpravite na prijeten izlet, saj boste hrepeneli po času, preživetem v naravi.

Kozorog

V začetku aprila boste malce naivni, zato se boste zlahka pustili prepričati o situacijah, ki pa se dolgoročno ne bodo razvile, kot vam je bilo obljubljeno. Preveč boste kritični, kar sodelavcem ne bo všeč, zato se skušajte čim prej spustiti z oblakov na tla. Padec bo trd, vendar zelo poučen in usmerjen v stabilnost. Čeprav se ne boste pretirano naprezali, boste proti koncu aprila hitro utrujeni, zato se boste morali sprijazniti s tem, da boste potrebovali več počitka. V družinskem okolju ter v družbi prijateljev bodite bolj prijazni in prilagodljivi. Prepričale vas bodo razne oblike sproščanja, saj boste začutili, da na osebnem področju potrebujete rast, napoveduje mesečni horoskop.

Vodnar

Na vsak način boste želeli na področju kariere zaradi energije sonca v ovnu, ki prebuja tekmovalnost, dokazati svojo avtoriteto. Nekdo, ki ga zelo dobro poznate, vas bo presenetil s pohvalo, zato boste nadaljevali tako, kot ste si zastavili. Počutje bo tudi sredi aprila odlično, kar pa ne pomeni, da se lahko zapustite. Jutranji tek lahko občutno dvigne razpoloženje, prav tako vam ne bo vseeno, kaj jeste. Ljubezenski planeti vam konec aprila ne bodo najbolj naklonjeni, zato boste delovali v očeh drugih nemirno in celo neprilagodljivo. Čeprav boste nekomu enkrat ali dvakrat stopili na prste, se oseba nikakor ne bo želela premakniti.

Ribi

Če želite zadevi, ki se že nekaj časa prepleta v vaših mislih, priti do dna, boste morali zahtevati dodatne informacije. V zadnjem času nekoliko zanemarjate samospoštovanje, kar bi se vam utegnilo krepko maščevati. Tudi če se odločite napačno, se ne obremenjujte, saj bo to še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja manj notranjih strahov. V zadnjem delu aprila, ko bo sonce v biku, vas bo spremljala dobra volja, razen kadar vas bodo neutemeljena sumničenja spravljala v mračnejše razpoloženje, takrat ohranite mirne živce. Vezani, pogumno povabite ljubljeno osebo na izbrano večerjo. Samski pa se boste morali počasi odločiti in izbrati, napoveduje mesečni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje