Mesečni horoskop za julij 2022: Čakajo nas pestri in zanimivi dnevi

Magazin 30. Jun 202215:58 > 01. Jul 2022 09:19 0 komentarjev
Tedenski horoskop
Profimedia

Nekatera znamenja se bodo ukvarjala z vzorci iz preteklosti, druga pa iskala nova spoznanja. Preverite, kaj astrologi pravijo za vaš horoskopski znak.

Oven

V prvih dneh julija, ko vas bo spremljal vpliv Sonca v raku se boste intenzivno ukvarjali s preteklostjo in določenimi vzorci, ki vam še vedno niso jasni. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se čim prej usmerite naprej. S strani bližnjih bo več razumevanja in dobre motivacije. Bližnjic na področju kariere in denarja še nekaj časa ne bo na spregled. Če boste želeli napredek, se boste morali potruditi in prisluhniti tistim, ki vas iskreno spodbujajo. Konec julija se počasi pomikate v novo obdobje, ki bo polno prijetnih energij. Največ boste dosegli z dejanji, brez odvečnih besed.

Bik

Kljub temu, da vam bo v začetku julija primanjkovalo motivacije, vztrajajte v pomembni zadevi do konca in se ne ustavite na sredi poti. Popazite tudi na zdravje, saj niste najbolj zadovoljni, kar lahko vpliva na vaše počutje. V drugi polovici julija bodo zopet vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nekaj kar je za vas popolnoma novo. S prevelikim entuziazmom se lahko sicer odločite napačno, vendar bo to še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja manj notranjih strahov. Zadnji dnevi v juliju bodo obarvani predvsem z ljubeznijo.

Dvojčka

Nekoga boste želeli zvabiti na svojo pot, ki je sproščena in hudomušna, vprašanje pa je, če bo imel željo, da vam sledi. Ljubezensko področje bo od vas zahtevalo veliko vztrajnosti ter iskrenosti. Pojavile se bodo številne napetosti, vendar bo vse odvisno od vas in prilagodljivosti. Prišli boste do spoznanja, da je dobro poslušati prvi občutek ter se po njem tudi ravnati. Največ napetosti bo v zadnjih dneh julija v krogu družine, saj vas bo spremljal občutek, da vas enostavno ne razumejo na pravi način. Veliko stvari bi želeli spremeniti, toda ostali se bodo le vrteli v začaranem krogu.

Rak

Kljub temu, da vas bo na začetku julija spremljal vpliv Sonca v vašem znamenju boste na vseh področjih zelo nepotrpežljivi. Ob opravljanju težjih nalog, ob katerih boste na izgubljali živce lahko pokažete tudi svojo negativno plat. V drugi polovici julija bo vse skupaj lažje. Znali se boste odklopiti, pripravljeni boste na novo ljubezen, oziroma avanturo, ki vam bo popestrila tople dni. Bodite tudi na področju dela bolj spontani, opazili boste veliko razliko. Vsa dejstva, ki se bodo nizala bodo vodila naprej, ne nazaj, kar vas bo razveseljevalo in vam vrnilo optimizem.

Lev

V prvih dneh julija, ko se bo Venera še nahajala v znamenju dvojčkov vam ne bo najbolj enostavno, saj bodo tisti, s katerimi imate običajno lep odnos zelo zahtevni in kritični. Napeto stanje vam bo dalo misliti, da morate nujno nekaj spremeniti in začeti gledati bolj nase. Napetosti v odnosih se sredi meseca počasi umirjajo. Stik s samim sabo lahko v zadnjem delu julija, ko vam bo naklonjena energija Sonca v vašem znamenju močno izboljša vaše počutje in vas popelje v nove razsežnosti. Nekaj, kar bo predlagala ljubljena oseba vas bo v določenem trenutku na področju čustev prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni na poglobitve.

Devica

Julij bo mesec, ki lahko marsikaj obrne na glavo, vendar tudi v pozitivni smeri. Zelo dobro se boste počutili v družinskem krogu, ki bo usmerjen v harmonijo in sproščene pogovore. Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, vendar zelo stabilno. Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, česa se najprej lotiti. Ko boste sestavljali načrt, upoštevajte tudi mnenja drugih. Naj vas ne bo strah, Uspelo vam bo, kar ste si zastavili. Ljubezen bo najbolj simpatična v zadnjih dneh julija, ko boste z energijo Marsa v biku razigrani, neobremenjeni in pripravljeni na vrsto podvigov, ki bodo na zanimiv način dopolnili dogajanje. Zaupajte šestemu čutu in mu pogumno sledite.

Tehtnica

Čeprav nekateri ljudje odhajajo iz vašega življenja, vas to niti ne bo preveč prizadelo, saj boste ugotovili, da je to možnost za nove začetke ter zanimiva poznanstva. Vse kar se vam bo dogajalo, bo najprej izgledalo nerešljivo, nato se bo brez vaše pomoči sestavilo, kar boste spoznali kmalu. Prebudilo vas bo, ko boste ugotovili, da je nekdo od sodelavcev podobnega razmišljanja. Odprite oči, preden gre vse kar je pomembnega mimo vas. Konec julija boste potrebovali dobro voljo in motivacijo, da boste lažje delovali na področju družine brez konfliktov.

Škorpijon

Potrebovali bi več odločnosti, saj boste le tako pravočasno odreagirali, ko bo pred vami več priložnosti. V pomoč vam bo, da bodo zadeve za osebnem področju natančno zastavljene in premišljene. Nekaj se bo sredi meseca, ko prihaja za vas nekaj težjih trenutkov ponovilo in vas vznemirilo, čeprav ste bili prepričani, da je zadeva že zaključena. Na ljubezenskem področju nikar predolgo ne čakajte, saj lahko zamudite lep trenutek. Vztrajajte da pridobite odgovore, tudi če se morate nekomu malce prilagoditi. Strastni poljubi prihajajo v zadnjih dneh julija.

Strelec

V začetku julija boste z Marsom v znamenju ovna izkoristili svoje sposobnosti v produktivni smeri. Z nagrado boste več kot zadovoljni, saj bo večja kot običajno. Ustvarjalnost na področju kariere bo tista, ki vas bo postavila v ospredje. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve sredina meseca, zaznali boste povsem jasno sliko. Vsega ne zmorete nadzirati, upoštevajte pa tudi potrebe drugih. Razburljivo bo še posebej v zadnjih dneh julija, saj si boste po eni strani močno želeli zbližanja, po drugi strani pa vas bo ves čas vleklo v umik in samoto.

Kozorog

Na področju kariere in financ se v prvih dneh julija zanesite na svoje izkušnje, vodila vas bo tudi odločnost. Končno boste ugotovili, kaj vam je najbolj pisano na kožo, v kolikor pa vas zanimajo tudi podrobnosti, prisluhnite sodelavcu. V zadnjem delu julija, ko bo Sonce v levu vas bo mikalo da si spočijete in naberete energije. Nahajali se boste v prijetni družbi, pogovori bodo potekali brez konfliktov, kar vas bo razveselilo. Notranji občutek vas bo odpeljal na pravo stran, saj boste končno popolnoma zaupali vase in v svoja čustva. Dovolite si tudi več spontanih odločitev.

Vodnar

Utrudili ste se ugajati za vsako ceno, zato bo Venera v dvojčkih v prvih dneh julija poudarila vaš pravi jaz, ki lahko marsikoga preseneti. Previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Pazite se sredi julija, ko prihajajo na kariernem področju številne obremenitve stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje vašemu zdravju. Več časa namenite svojim hobijem, še posebej tistim, ki vam obetajo prijetna skupinska druženja in nova poznanstva. V zadnjih dneh julija vam bo pomembno predvsem da vas spoštujejo ter da upoštevajo vaše neverjetne zamisli, saj boste polni domislic, ki lahko spremenijo marsikaj.

Ribi

V začetku julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku se v vas znova prebujajo močnejša čustva. Hrepeneli boste po spremembi, ker vam postaja v trenutni situaciji že pošteno dolgčas, jezi vas tudi občutek, da se nič ne dogaja. Ne obremenjujte se preveč, če vas prijatelji tokrat ne bodo razumeli, saj se bo situacija kmalu spremenila. Če želite prebuditi občutek, da se koristni, se posvetite uresničevanju že pozabljenih, a tudi zelo obetavnih načrtov. Na vrsti bo v zadnjih dneh julija nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša na ljubezenskem področju občutek zadovoljstva in sreče.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.