Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones prodajata razkošno domovanje v New Yorku

Magazin 06. Feb 202211:15
Michael Douglas
Profimedia

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta se, kot kaže, naveličala svojega razkošnega newyorškega domovanja in sta se ga odločila prodati.

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta se že lani namenila, da bi prodala svoje razkošno domovanje na Upper West Side v New Yorku, a se jima na koncu ni izšlo, saj je bila cena, kot kaže, previsoka.

Michael Douglas
Profimedia

Zdaj sta se odločila, da bosta znova poskusila srečo, a sta ceno znižala za slaba dva milijona, štirisobno stanovanje tako prodajata za slabih 20 milijonov dolarjev in seveda upata, da se bo tokrat našel primeren kupec.

Michael Douglas
Profimedia

Stanovanje se nahaja povsem na vrhu slavne zgradbe Kenilworth Building, ki velja za zelo prestižno lokacijo. Luksuzno domovanje slavnih zakoncev ima štiri spalnice in pet kopalnic ter se ponaša z visokimi stropi in zares prostornimi sobanami. Čudovita sončna dnevna soba se ponaša tudi s svojo knjižnico, iz glavne spalnice pa razgled sega na osupljiv Centralni park.

Michael Douglas
Profimedia

Stanovanje pa se ponaša tudi z dvema velikima garderobnima sobama, prostor pa je tu našla tudi čudovita soba za goste, ki je tako velika, da že malce spominja na garsonjero.

Michael Douglas
Profimedia

Za zdaj še nista našla kupca, a se nadejata, da bo letos prodaja le stekla, saj si želita kupiti vilo v Los Angelesu. Verjetno pa bosta tudi brez prodaje stanovanja v New Yorku zmogla nakup na drugi strani ZDA.

Michael Douglas
Profimedia