5 astroloških znamenj z najmočnejšim libidom. Ste med njimi?

Magazin 07. Nov 202110:46 > 10:53 0 komentarjev
Libido
Profimedia

Katera astrološka znamenja so najbolj navdušena nad aktivnostmi v postelji?

1. Bik

Bik je obseden z ljubeznijo in dotiki, zato ni nič čudnega, da ima močan libido. Ne glede na to, ali sta v dolgotrajni zvezi ali gre le za seks za eno noč, lahko to počne ure in ure. Bikom je čutnost izjemno pomembna, zato je spolni odnos s tem znamenjem poln poljubov, čutnih dotikov in romantičnih gibov.

2. Lev

Lev je odprt in naklonjen flirtanju, kar ga dela zelo priljubljenega v družbi. Dobro se zaveda, da se mu je težko upreti, s tem pa vlada svetu. Njegova strast do življenja in ljubezen še dodatno ojačata njegov libido, zaradi česar lahko s tem znamenjem doživiš najbolj strastno noč v življenju. Hkrati so v postelji tudi zelo talentirani in kreativni ter radi preizkušajo nove položaje. Z njim ti nikakor ne bo dolgčas.

3. Škorpijon

Njegova vztrajnost je tisto, kar te najbolj privlači; je edino znamenje, ki “agresivnost” obrača v svojo korist, ko je govora o seksu. Škorpijon je znan po svojem močnem libidu, zato si prav vsi želijo preizkusiti, kakšen je seks z njim. Njegov moto je, da v življenju maksimalno uživa, kar vključuje tudi seks. Strast v postelji z njim traja celo noč in lahko nam verjameš na besedo, ko rečemo, da te ne bo razočaral.

4. Strelec

Strelcu je najpomembneje, da se zabava, takšen pa je tudi v postelji. Njegova energičnost je tisto, kar privlači ljudi. Med rjuhami je zmeraj entuziastičen in rad preizkuša nove stvari. Močan libido mu omogoča, da lahko vztraja vso noč, poskrbel pa bo tudi, da bo izkušnja tudi zate nepozabna. Poleg tega je strelec izjemno velikodušen.

5. Vodnar

Zahvaljujoč svoji družabnosti privlači vse okoli sebe. Točno ve, kaj je potrebno, da bi ohranil tvoje zanimanje. Njegova sposobnost se povezati z različnimi ljudmi ga dela le še bolj zanimivega. Ne glede na to, ali se nahaja v dolgotrajni zvezi ali gre le za kratko afero, je spolni odnos z njim vse, samo običajen ne. Zmeraj išče nekaj novega (vključno z raznimi igricami), s svojim močnim libidom pa te vedno znova zvabi v svoj objem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!