Najlepše oblečeni zvezdniki z rdeče preproge ameriških glasbenih nagrad

Magazin 23. Nov 202112:57 > 13:50
moda
Profimedia

Rdeča preproga na podelitvi ameriških glasbenih nagrad je znova postregla z navdihujočimi stajlingi. Poglejte, kateri so najbolj izstopali.

V losangeleškem Microsoft Theatru so tradicionalno potekale ameriške glasbene nagrade. Odmeven dogodek vsako leto nagrajuje glasbene izvajalce komercialne glasbe. Letošnja prireditev je postregla z nastopi Jennifer Lopez, Olivie Rodrigo, BTS in letošnjih zmagovalcev Evrovizije, skupine Maneskin.

Kdo so zmagovalci?

Zvezde večera so bili člani korejske zasedbe BTS, ki so osvojili nagrade za najboljšo pop pesem, najboljšo skupino, postali pa so tudi izvajalci leta. Naj novi izvajalec leta je postala mlada pevka Olivia Rodrigo, najboljši moški izvajalec pa Ed Sheeran. Ponovno je presenetil Kanye West, novi prejemnik nagrade za pevca gospelov. Med največjimi imeni večera je izstopala tudi Doja Cat, ki je domov odšla z nagradami za najboljše glasbeno sodelovanje, najboljšo R&B izvajalko in R&B album. Taylor Swift je prejela nagradi za pop izvajalko in pop album.

Poglejte izbor najlepše oblečenih zvezdnikov

moda
Profimedia

Olivia Rodrigo je nosila kreacijo oblikovalca Davida Koma.

moda
Profimedia

Pevka Cardi B je v svojem slogu nosila udarno kreacijo, ki je delo znamke Schiaparelli.

moda
Profimedia

Pevec Machine Gun Kelly je na rdečo preprogo stopil v spremstvu Casie Colson Barker. Nosila sta stajlinge znamke Ashton Michael.

moda
Profimedia

Chloe Bailey je navdušila v kreaciji znamke Monsoori.

moda
Profimedia

Nominiranec za novega izvajalca leta, Giveon, je navdušil v eksperimentalnem črnem stajlingu.

moda
Profimedia

Italijanska skupina Maneskin se je tokrat odločila za klasične, umirjene stajlinge. Člani so nosili elegantne črne obleke znamke Gucci.

Winnie Harlow
Profimedia

Winnie Harlow je nosila drzno kreacijo iz verig.