J.Lo in Ben Affleck le našla novi dom, zanj sta odštela vrtoglavo vsoto

Navdih 14. Feb 202311:45
Jennifer Lopez and Ben Affleck
Profimedia

Lov na sanjsko domovanje je končan! Zaljubljena Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se odločila za nakup neverjetne nepremičnine v Los Angelesu.

Po poročanju TMZ je Jennifer Lopez in Benu Afflecku po nekajmesečnem iskanju le uspelo najti sanjski dom. Izbrala sta več kot 34,5 milijona vreden dvorec v Los Angelesu na območju Pacific Palisades. Soseska slovi po ekskluzivnosti in številnih znanih prebivalcih, očitno pa se bo tja kmalu preselil tudi ta zvezdniški par.

Novo zgrajena hiša (dokončana 2022) je oblikovana v slogu okrožja the Hamptons, ponaša pa se s kar 7 spalnicami in 13 kopalnicami. Poleg tega se na velikanski površini nahajajo še kinodvorana, telovadnica, bazen, vinska klet in celo zasebno zdravilišče.

Leži na ogromnem zelenem posestvu, kar lastnikom omogoča veliko mero zasebnosti.

Ben in Jen sta si več mesecev ogledavala različne nepremičnine in izbirala tisto pravo, koder bi si ustvarila skupen dom. Pevka in igralka je namreč pred časom prodala svoj dom na Bel Airu za 42,5 milijona dolarjev.

Zaljubljenca pa sta se poigravala z mislijo, da bi si zgradila nov dom, a sta se na koncu odločila med nepremičninami na trgu.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Jennifer Lopez and Ben Affleck
Profimedia
Jennifer Lopez and Ben Affleck Jennifer Lopez and Ben Affleck
Profimedia
Jennifer Lopez and Ben Affleck Jennifer Lopez and Ben Affleck
Profimedia
Profimedia

Končno našla pravo

V resnici je izbrana med ugodnejšimi. Zvezdniški par je namreč po poročanju TMZ obiskal tudi nekaj nepremičnin v vrednosti okrog 85 milijonov. Pred časom so ju opazili v hiši na območju Holmby Hills, katere vrednost se je na trgu gibala okrog 65 milijonov. Hiša ima kar 9 spalnic in 14 kopalnic ter je polna umetnosti, vključno s starimi mavrskimi stebri.

Par je bil tik pred nakupom dvorca na Bel Airu za 55 milijonov, ki ima kar 10 spalnic in 17 kopalnic, a je od nakupa odstopil.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.