Nova knjiga razkriva neprijetne izkušnje dvornega osebja z Meghan Markle

Magazin 30. Sep 202212:45
Meghan Markle
Profimedia

Nekdanje osebje britanskega dvora je Meghan Markle označilo za narcisoidno psihopatinjo, ki je že od samega začetka načrtovala svoj odhod iz kraljeve družine.

Vsaj tako trdi knjiga Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown (Dvorjani: Skrita moč za krono, op. p.) avtorja Valentina Lowa, v kateri naj bi bila zbrana pričevanja osebja na britanskem dvoru.

To je Meghan Markle in princa Harryja označilo za najstnika, ki sta svoje nezadovoljstvo izražala z večminutnim kričanjem na zaposlene. Poleg tega knjiga razkriva tudi žaljivo ime, ki ga je osebje, zavoljo njenega obnašanja, nadelo Meghan. Kot poroča britanski The Sun je eden izmed nekdanjih uslužbencev dejal:

“Vsi so vedeli, da bodo britansko kraljevo družino sodili po njeni sreči. Napaka, ki so jo naredili, je bila, da so mislili, da želi biti srečna. Želela je biti zavrnjena, ker je bila obsedena s to pripovedjo od prvega dne.”

meghan markle
Profimedia

“Klub preživelih iz Sussexa”

V knjigi se namreč pojavi vrsta namigovanj, da je Markle že od začetka vedela, da želi zapustiti kraljevo družino. The Post je poročal, da je Meghan Netflixu že leta 2018 predstavila projekt o lastni seriji, torej za časa, ko je bila še del kraljeve družine. Harry je po drugi strani trdil, da niso razmišljali o sodelovanju z Netflixom, vse dokler niso opustili kraljevih dolžnosti.

Princ Harry in Meghan Markle sta se sicer leta 2020 tudi uradno distancirala od kraljevih obveznosti. Številni uslužbenci so prepričani, da jih je par izigral. Ker naj bi bilo delo za vojvodo in vojvoda Sussekška tako zahtevno in mračno, so se nekateri pomočniki imenovali kar Klub preživelih iz Sussexa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.