Penelope Cruz čudovita v nepričakovanem stajlingu s kavbojkami

Magazin 08. Nov 202110:15
Penelope Cruz
Profimedia

Penelope Cruz v svojih modnih odločitvah najraje izbere enostavne in osnovne kose, ki jih popestri z modnimi dodatki in izbiro zanimivih krojev.

Penelope Cruz je pokazala, da tudi v hladnejših mesecih ne smemo pozabiti na žive barve. V mesecih, ko najraje posegamo po črni in beli, ki dopolnjujeta oblačno nebo, je dodajanje barv v dnevni videz čudovita popestritev barvne enoličnosti. Zvezdnica je bila v modernem barvitem stajlingu opažena v New Yorku. Dokazala je, da lahko s premišljenim izborom novih in starih zimskih kosov dosežemo preprost, a hkrati poseben modni videz.

Penelope Cruz
Profimedia

Na videz enostaven stajling je lahko unikaten.

Temno modre kavbojke so stalnica v ženskih garderobah. Penelope Cruz je izbrala takšne, ki se oprijemajo stegen, spodaj pa sledijo ravnemu kroju. Kavbojke je dopolnila z živo rožnatim puloverjem, ki je brez dvoma središče videza. Zimski vzorec na puloverju deluje moderno in trendno v kombinaciji z živopisno podlago v tradicionalno pomladno-poletni barvi in krajšim krojem, ki sega do pasu. Namesto da bi izbrala navadne črne gležnjarje, se je Penelope Cruz odločila za bele. Ta nevsakdanja izbira obutve sporoča modno ozaveščenost in kanček drznosti pri modnih odločitvah. Celoten videz je zvezdnica zaključila s pasom, ki ne opravlja praktične naloge, temveč deluje kot nakit.

Penelope Cruz
Profimedia