Penelope Cruz navdušila s kratkim kostimom v drzni barvi

Magazin 01. Jan 202213:45 > 14:47
penelope cruz
Profimedia

Penelope Cruz je poslovni kostim predstavila v drznejši različici. Izbrala je komplet suknjiča in mini krila znamke Chanel v barvi, ki bo v tem letu še zlasti priljubljena.

Penelope Cruz je mojstrica modne elegance. Obožuje klasične obleke, kostime in večne kose, ki jih rada nadgradi s trendnimi elementi. Tokrat je nosila poslovni stajling, ki je odlična osvežitev klasičnega črnega kostima.

penelope cruz
Profimedia

Priljubljena igralka je namesto črne izbrala drzno rumeno barvo. Poleg tega je namesto klasičnega krila v obliki svinčnika ta kos nekoliko skrajšala in izbrala mini krilo. Dvodelni kostim iz tvida je delo modne hiše Chanel. Izstopa po manj klasičnih rokavih, opaznih gumbih na suknjiču in izjemnem prileganju telesu. Drzni videz je Penelope Cruz dopolnila s črnimi salonarji.

Za nadgradnjo celotnega stajlinga je izbrala elegantne modne dodatke in nakit. Izstopa predvsem Chanelov pas iz verig s prepoznavnim logotipom.

penelope cruz
Profimedia

Rumena barva bo v tem letu še zlasti priljubljena

Živahna rumena je ena izmed barv, ki bodo vodile modne trende v tem letu. Lanska barva leta se iz modnega sveta še ne poslavlja. Ravno nasprotno, zdi se, da v tem letu z modnih kosov intenzivneje prehaja tudi na nakit in modne dodatke. Posebno priljubljenost te barve je pred kratkim napovedal tudi Pantone. Za barvo leta je sicer napovedal razgiban odtenek vijoličaste, Very Peri, poleg njega pa bodo v ospredju tudi osnovne barve, rumena, rdeča in modra.

Rumena je bila še zlasti prisotna na modnih tednih za pomladno-poletno sezono 2022. V ospredju so bili stajlingi, ki poleg rumene niso vključevali nobene druge barve. To živahno barvo so v modno ospredje med drugim postavile znamke Acne Studios, Chloe, Dior in Courreges.

moda
Profimedia

Courreges, kolekcija pomlad in poletje 2022

Komentari

Vaš komentar