Premaknila sta knjižno omaro: nista mogla verjeti, kaj se je tam skrivalo

Magazin 11. Apr 202412:20 0 komentarjev
prenova stanovanja
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Neka ženska je presenetila splet z razkritjem, kaj je našla za knjižno omaro.

Včasih bi si vsi zaželeli nekaj dodatnega prostora v domu, uporabnici TikToka @kids_up_in_here pa se je ta želja dejansko uresničila, ko je premaknila knjižno omaro. To jo je namreč pripeljalo do presenetljivega odkritja.

Čeprav s partnerjem v stanovanju živita že štiri leta, nista opazila skrite sobe, ki se je skrivala za knjižno omaro. Ko sta omaro pred kratkim premaknila, sta našla premično stensko ploščo, za katero so se skrivala vrata, piše Newsweek.

“Resnično nisva imela pojma. Enkrat sem opazila, da je stena pod desno knjižno polico videti čudno. A kako naj bi pomislila na kaj takega,” je zapisala na TikToku.

Odkritje skrivne sobe je povzročilo val presenečenja in občudovanja med uporabniki družbenih omrežij, ki so lastnikoma stanovanja zastavljali številna vprašanja. Zanimalo jih je vse, od tega, kaj nameravata storiti z dodatnim prostorom, do informacij o prejšnjem lastniku.

V enem od posnetkov sta izrazila željo, da bi prostor preuredila v svojo zasebno oazo z barom in dnevnim kotičkom, kjer bi se lahko “skrivala pred otroki”.

Objava je sprožila pravo poplavo komentarjev, kjer so sledilci izražali svoje mnenje, postavljali vprašanja in predstavljali svoje teorije o zgodovini sobe.

“Resnično upam, da tudi sama najdem svojo skrivno sobo,” je zapisala ena izmed uporabnic, drugi pa je komentiral: “Kako lahko kupite hišo brez pregleda tlorisov in načrtov? Tega res ne morem razumeti.”

Tretji je ponudil svojo teorijo: “Tu mora biti neka zgodovinska pojasnitev. Mogoče je bila to skrivna destilarna ali kaj podobnega,” medtem ko se je četrti pošalil: “V tej sobi so zagotovo snemali grozljivke.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!