Princ Charles in Camilla presenetila z drugačno božično voščilnico

Magazin 15. Dec 202115:15 0 komentarjev
kraljevi par
Profimedia

Princ Charles in njegova žena Camilla sta na svojem Instagramu Clarence House objavila že tradicionalno božično voščilnico, ki pa je letos precej drugačna kot njene predhodnice.

Čeprav je prestolonaslednik britanske monarhije, princ Charles, znan po svoji ljubezni do vsega tradicionalnega, se tu in tam očitno le poda na izlet zunaj cone kraljevskega udobja. Z ženo Camillo sta namreč te dni na Instagramu objavila že tradicionalno božično-novoletno čestitko, ki pa je številne oboževalce kraljeve družine nadvse presenetila.

Če ste na profilu Kate Middleton in princa Williama lahko občudovali naravnost popolno družinsko fotografijo, sta se Charles in Camilla odločila za malce drugačen pristop. Objavila sta namreč fotografijo, na kateri oba nosita zaščitne maske, Charles pa jo na posnetku ženi tudi nežno popravlja. Ali je bil namen romantične narave in sta želela prikazati intimni trenutek med njima, za zdaj še ni znano, a njuna poteza je glede na odzive številnim zelo zanimiva in vzbuja radovednost o sporočilu voščilnice.

Nekateri ljubitelji britanske monarhije so sicer unikatnost fotografije zelo pohvalili in ob tem dejali, da sta s tako čestitko prikazala resničnost trenutnega stanja po svetu.

Oglejte si božično-novoletno čestitko princa Charlesa in njegove žene Camille:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!