Romeo Beckham je podpisal pogodbo s športno znamko Puma

Magazin 08. Jan 202213:45
Delite:
romeo beckham, puma
Foto: Profimedia

Nogometaš Romeo Beckham gre po stopinjah svojega slavnega očeta. Puma je namreč sporočila, da je Romeo postal ambasador znamke Puma Future Z. Lani je Romeo podpisal prvo profesionalno pogodbo z ekipo z ameriško ekipo Fort Lauderdale CF. 19-letnik bo imel na začetku nove sezone, v okviru dolgoročnega partnerstva, nogometne čevlje Puma Future Z 1.2.

Kot poročajo tuji mediji, je Romeo Beckham zdaj najbogatejši od otrok Davida in Victorie Beckham, potem ko je podpisal pogodbo, da postane ambasador znamke Puma. 19-letnik je z znamko športnih oblačil in obutve podpisal dolgoročno sponzorsko pogodbo v vrednosti skoraj 1,5 milijona evrov, kar je še ena podobna poteza, kot jo je v preteklosti naredil David. Ta je namreč leta 2003 z adidasom podpisal doživljenjsko pogodbo.

romeo beckham, puma
Foto : Profimedia

Po navedbah častnika The Sun je dogovor s Pumo prvi v vrsti donosnih sodelovanj, ki jih nameravajo skleniti z Romeom. Zapisali so: “Tako kot je David delal z adidasom več kot 20 let, je verjetno, da bo Romeo storil enako s Pumo.”

Romeo gre tudi sicer po očetovih stopinjah in nadaljuje nogometno kariero. Trenutno igra za ameriško nogometno ekipo Fort Lauderdale FC – rezervno pridruženo ekipo Inter Miamija. ”Romeo je res priden in poleg tega, da si prizadeva za uspeh na igrišču, ko igra za Fort Lauderdale CF, rezervno ekipo Davidovega kluba Inter Miami, si ustvarja tudi ime med oglaševalci,” so zapisali v The Sun.

romeo beckham, puma
Foto : Profimedia

Romeo Beckham je v preteklosti že sodeloval z modnima znamkama Burberry in Canada Goose, poznavalci pa menijo, da mu sledijo še bolj donosni posli. “Je mlad in popoln za njihovo ciljno populacijo, zato je bil za Pumo vreden vsakega centa,” so zapisali. Zanj naj bi pokazala zanimanje tudi francoska ikonična znamka Yves Saint Laurent, potem ko je poleti delal z njimi, zato številni namigujejo, da ga bodo poskušali najeti za katero izmed njihovih kampanj.

Ne glede na to, kako se bo končala njegova nogometna kariera, Romeu, drugemu najstarejšemu sinu nekdanjega zvezdnika Manchester Uniteda in Real Madrida, ne bo manjkalo poti za uspeh v prihodnosti.

romeo beckham, puma
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar