Še ena članica kraljeve družine zapušča Veliko Britanijo

Magazin 02. Jun 202207:45 0 komentarjev
Princesa Eugenie, Jack Brooksbank
Profimedia

Princesa Eugenie in Jack Brooksbank začenjata razburljivo novo poglavje v svojem življenju. Niti ni prvič, da bo princesa živela zunaj Združenega kraljestva.

Jack Brooksbank, s katerim se je vnukinja kraljice Elizabete poročila leta 2018, je dobil novo službo, zaradi katere bosta svoj čas razdelila med Združeno kraljestvo in Portugalsko. Jack je pred tem delal kot ambasador blagovne znamke Casamigos, podjetje za tekilo, ki sta ga ustanovila George Clooney in Rande Gerber. Novi položaj pa je dobil pri nepremičninskem tajkunu Miku Meldmanu, ki je eden od Clooneyjevih poslovnih partnerjev, 32-letna princesa Eugenie pa trenutno dela kot direktorica v londonski umetniški galeriji Hauser & Wirth. Vir blizu para je za The Telegraph povedal, da je pred njima zelo razburljiv čas.

Princesa je v preteklosti že živela in delala zunaj Velike Britanije. Dve leti je živela v New Yorku, medtem ko je delala kot specialistka v spletni dražbeni hiši Paddle8, prav tako je v New Yorku nekaj časa bivala tudi njena starejša sestra, princesa Beatrice.

Princesa Eugenie in Jack sta se pred rojstvom njunega sina Augusta preselila v nekdanje domovanje princa Harryja in Meghan Markle. Vir je za People razkril: “Frogmore Cottage ostaja njuna rezidenca in zelo sta vesela, da sta lahko odprla vrata svojega doma princesi Eugenie in Jacku, ko si ustvarjata lastno družino.” Ta poteza je še dodatno pokazala, kako blizu sta si princ Harry in princesa Eugenie.

“Eugenie je bila Harryju vedno več kot le sestrična. Sta najboljša prijatelja, od vseh kraljičinih vnukov imata Harry in Eugenie eno najbolj naravnih povezav. Tako kot Harry je tudi Eugenie zvesta, poštena in zelo zabavna. V Londonu sta preživela veliko skupnih noči,” sta zapisala avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand v knjigi Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family.

Februarja sta princesa Eugenie in Jack obiskala princa Harryja in Meghan v Kaliforniji, kamor sta se preselila leta 2020. Bratranec in sestrična sta si skupaj ogledala tudi Super Bowl.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!