Stanovanje oddaja za 400 evrov na mesec, kopalnica pa taka

Magazin 12. Apr 202410:01 5 komentarjev
kopalnica, oglas, Beograd, straniščna školjka
Foto: Zajem zaslona/KUPUJEMPRODAJEM COM

Kopalnica v beograjskem stanovanju, ki ga oddajajo v najem, je pritegnila pozornost zaradi nenavadne izbire prostora za straniščno školjko.

Na srbskem portalu z oglasi je objavljena ponudba za oddajo stanovanja v beograjski četrti Bežanijska kosa.

Prostor, ki ga lastniki oddajajo kot “dvosobno stanovanje” za 400 evrov, je velik 40 kvadratnih metrov. Sodeč po fotografijah je v kletnih prostorih, sestavljata pa ga dva večja prostora in kopalnica. Prav ta je požela največ pozornosti.

Prostor v kopalnici je izkoriščen na prav nenavaden način, saj straniščna školjka in kad za tuširanje stojita na podestu, do katerega vodijo štiri stopnice. Nekega uporabnika družbenega omrežja X je školjka spomnila na prestol. Fotografijo iz oglasa je objavil in jo naslovil “Prestol, ki si ga zaslužite”.

Objava je požela kopico komentarjev, predvsem zabavnih – tako na račun prostora kot izbire za postavitev školjke in kadi. “Ta kopalnica je kot iz filma Parazit,” je napisal eden od komentatorjev. Drugi je prav tako imel filmsko asociacijo: “To je za hobite.” “To ni prestol, to je oder. Morali bi prodajati karte,” je zapisal tretji. Nekdo je imel podobno zamisel: “Moj bog. To je grand show kopalnica. Sestopaš po stopnicah kot pevka,” je zapisal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje