Tako brezčasne modne kombinacije je v prostem času nosila princesa Diana

Magazin 13. Sep 202113:23
Princesa Diana
Princesa Diana s svojima sinovoma Williamom in Harryjem (PROFIMEDIA)

Britanska princesa Diana še vedno velja za modno ikono, njene modne kombinacije pa so tako zelo brezčasne, da so še danes videti moderne, navdihujoče in izjemno trendne.

Princesa Diana je vse od prihoda na britanski kraljevi dvor s svojo podobo v javnosti vzbujala veliko zanimanja.

Njene modne kombinacije so bile vedno nekaj posebnega in svežega, izjemno navdihujoče in brezčasne pa delujejo še dandanes.

A medtem ko je javni slog princese Diane vsem zelo dobro znan, pa je bil tisti, ki ga je nosila v prostem času, nekoliko manj na očeh svetovne javnosti. V dneh, ko ni imela kraljevih obveznosti, je princesa Diana rada nosila udobne modne kose, ki so ji omogočali veliko svobode in predvsem aktiven način preživljanja prostega časa.

Dianin modni stil je še danes zelo popularen

V prostem času je imela zelo rada udobne puloverje in hlače, ki niso bile preveč oprijete, da se je lahko s svojima sinovoma igrala na travi ali se sprehajala po okoliških gozdovih.

Znano je, da je princesa Diana zelo vzorno skrbela za svoje telo in redno zahajala v telovadnico, kamor je rada prišla v oprijetih kratkih hlačah, prav takšnih, ki jih še danes nosijo svetovne zvezdnice.

Ko ni bila več poročena s princem Charlesom in ni imela več kraljevih obveznosti, je njen stil postal še bolj sproščen. Na počitnicah s svojim arabskim ljubimcem je bila oblečena povsem običajno, a obenem zelo navdihujoče.

V današnjem času je njene modne kombinacije toliko bolj zanimivo opazovati, saj so videti tako zelo sodobne oziroma takšne, ki jih na ulicah vidimo skoraj vsak dan. Zdi se, da je bila princesa res pred svojim časom, in marsikdo bi si želel videti, kakšen bi bil njen modni slog danes.