Tedenski horoskop (od 31. 1. do 7. 2.): marsikdo bo čutil mlaj

Magazin 28. Jan 202210:58 > 14:21
tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Tedenski horoskop: preverite, kaj v prihajajočih dneh čaka posamezne horoskopske znake, nekaterim se napoveduje še posebej zanimivo dogajanje.

Nov teden prinaša novo horoskopsko napoved za vse znake. Dobro se je pripraviti na napovedane spremembe in dogodke, zato preverite, kaj se obeta vašemu znamenju.

Oven

V domačem okolju se na začetku tedna, ko boste malce razdražljivi, držite pravil, ki jih že dobro poznate. Zbrani boste in odločni, zato vam na področju kariere tokrat ne bo spodletelo. Bodite kar se da vztrajni in ne popuščajte tudi pri zadevah, v katere popolnoma ne verjamete. Zvrstilo se bo več zanimivih nalog, tako boste imeli manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Vztrajnost vas bo v torek, ko nastopi mlaj, usmerjala naprej. Zmotiti vas zna le pretirana racionalnost. Dovolj je bilo previdnosti, sedaj je čas, da se bolj prepustite in si vzamete več časa za pomembne naloge. Povabilo, ki je povsem po vaših merilih, vas precej mika in vznemirja. Odzivajte se na podlagi prvega občutka, tako nikakor ne boste zgrešili. Ljubezenske zvezde se konec tedna nasmihajo tistim, ki ste optimistični. Izogibajte se konfliktom, ne glede na okoliščine.

Dvojčka

Sprejmite dejstva in se vživite v drugačne razmere, presenečeni boste, kako dobro vam bo vse skupaj šlo od rok. Občutek samozavesti bo čez teden naraščal, nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Potrudite se, da boste konec tedna na ljubezenskem področju odkriti do položaja, v katerem ste. Dobra novica je, da vam bo nekdo nepričakovano razjasnil pomembne stvari.

Rak

Čeprav ste živčni zaradi financ, si priznajte, da denar ni najpomembnejši in da je sreča včasih odvisna tudi od drugih stvari. Če se boste zavihteli v pozitivno razmišljanje, bo obdobje pred vami uspešno in polno novih zanimivih priložnosti. Uporabite jasno razmišljanje in vse boste hitro razumeli. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili, pa konec tedna ne bodite prehitri ter neprevidni na cesti in pri resnih opravilih, napoveduje tokratni tedenski horoskop.

Lev

Obremenjevali se boste s čustvenim področjem, ki ga boste želeli spremeniti. Če boste preveč vsiljivi, bodo na vidiku prepiri. Kariera bo trenutno za vas ključnega pomena in resno si boste zastavili nove cilje. Uporabili boste vsa sredstva, ki jih boste imeli na voljo. V soboto vam bo tudi na področju čustev lažje. Na svoj način se boste znali spoprijeti s tistimi obveznostmi, ki se vam bodo zdele v določenem trenutku pomembne.

Devica

Zamišljeni boste, zato se tisti, ki ste bolj umetniško nadarjeni, lahko izrazite na poseben način, vsi drugi pa boste imeli težave s koncentracijo. Imejte več posluha, posebno v delovnem krogu, nikar pa ne izgubljajte časa v praznih klepetih. Vzemite si v soboto in nedeljo, ko bo luna v znamenju ovna, čas in se posvetite tudi sebi, saj niste najbolj zadovoljni. Počasi se daleč pride, zato vam prepiranje in uveljavljanje svoje volje za vsako ceno ne bo koristilo.

Tehtnica

Ne zanima vas, kaj o vaših idejah in korakih meni okolica, sedaj boste stali za svojimi besedami in se pogumno prebijali naprej. Preveč intenzivno iščete krivce, namesto da bi raje skrbno preverili, kaj lahko sami storite. Pazite glede računov, ki jih še niste poravnali, saj lahko spregledate nekaj pomembnega. V domačem okolju boste konec tedna zagnali paniko, ki pa bo popolnoma odveč. K sreči se bodo stvari hitro umirile in posledice tokrat ne bodo velike. Poskušajte nadaljevati z umirjenim tempom.

Škorpijon

Imate dovolj motivacije in poguma, toda kljub temu boste na začetku tedna obstali na mestu, morda tudi brez pravega razloga. Nečesa ne sprejmete, zato se boste potrudili, da boste jasno izrazili svoje nestrinjanje. Kljub vsemu pazite, da se ne bi prehitro sprli z nekom iz širšega družinskega kroga. Dobili boste pravi namig in odprla se vam bo možnost za nekaj vznemirljivega. Vezani boste ljubljeni osebi dokazali, da ste lahko tudi zelo nežni in prilagodljivi, vam še napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Nekdo je bolj odločen od vas, toda vse to vas še vedno ne prepriča popolnoma, da bi brskali naprej. Zajela vas bo napetost, posebno v delovnem krogu, kjer ni vse tako, kot bi moralo biti. Imate občutek, da se ne morete pomiriti, saj enemu zapletu sledi drugi, ki je še večji. Finančno področje bo tokrat pod vprašajem. Krivdo pripisujete drugim, in ne sebi, kar je napačna poteza. Vse bo v soboto in nedeljo obarvano z odtenki, ki vam niso všeč in jih ne odobravate.

Kozorog

Stvari se počasi sestavljajo, a ne tako, kot ste si pred kratkim začrtali. Čim prej uporabite višek svoje energije in se dogovorite glede zadeve, ki se je zapletla zaradi drugega. Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zakomplicira. Konec tedna boste izredno živčni in sumničavi, zato se raje izognite vsem konfliktom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko situacijo.

Vodnar

Nimate dovolj zagona, da se posvetite le eni zadevi, čeprav vas že priganjajo. Pravi čase boste našli izhod, ali vsaj začasno rešitev za svoje težave. S sodelavcem boste najprej zadržani, potem pa boste vendarle storili prvi korak. Vse skupaj bo na koncu lažje, kot ste si predstavljali. Na delovnem mestu prihaja v petek napeta energija. Sodelavci vam bodo skušali svetovati, opozarjali vas bodo in spodbujali, toda vi jim boste kljubovali, vam napoveduje tedenski horoskop. Posvetite več časa in energije ljubljeni osebi.

Ribi

Ne boste najbolj zadovoljni, saj si preprosto želite nekaj povsem drugačnega. Vidno je, da ste trenutno zašli v slepo ulico, vse se vam zdi negotovo, morda vas bodo obšli strahovi, ki jih lahko premagate. Morda je za napetost kriv način življenja ali prevelika obremenjenost. Glede določenega dogovora bo konec tedna še nekaj novih zapletov ali ovinkov. V domačem okolju boste vse zaznavali v pravi luči, kar bo pozitivno vplivalo na vse.

Preberite tudi letni horoskop za 2022.

Pripravil: Horoskop.si

Komentari

Vaš komentar