Tedenski horoskop (od 9. do 15. 5. 2022): Prihaja retrogradni Merkur

Magazin 06. Maj 202215:48 0 komentarjev
mesečni horoskop avgust 2022
Profimedia

Obeta se zanimivo dogajanje, nekatere znake bodo vodila čustva, spet drugi bodo polni energije, tretji pa bodo zaključevali nedokončane zadeve. Preverite, kako kaže vašemu znaku.

Oven

Delovanje bodo v začetku tedna vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite, še posebej s sodelavcem, ki vas podpira. Občutek, ki ga imate, vas bo vodil na pravo stran. Nekaj pomembnega se bo proti koncu tedna zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov.

Bik

Pred vami so dnevi prebujanja in dela na sebi, zato jih spretno izkoristite. Naklonjenost planetov vas lahko popelje v prijetno počutje, varujte se le retrogradnega Merkurja. Čaka vas nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa si boste navdušeno oddahnili. Zelo razigrane bodo v soboto in nedeljo številne aktivnosti in stiki s prijatelji.

Dvojčka

Tik preden se Merkur začne gibati retrogradno boste izpeljali dobre dogovore in uspešno zaključili pomembno situacijo. Najprej vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar, nato boste spoznali, da je to pravzaprav prava odločitev. Že nekaj prijaznih besed vas bo spravilo v dobro voljo. Bolečine bodo daleč vstran in niti malo ne boste razmišljali v tej smeri. V soboto boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po napornih opravkih.

Rak

Razmislite, kam vas zares vleče srce, in ne puščajte osebe, ki ji veliko pomenite v negotovosti. Samski raki ne boste iskali nove simpatije, ampak boste raje uživali v družbi prijateljev. Razne dogodivščine vas bodo konec tedna razveselile in hkrati presenečale. Spremembe, ki jih boste doživeli v tem obdobju, bodo imele dolgoročen predznak. Sobota bo namenjena raziskovanju in razmišljanju o čustvih, ki jih še vedno niste pometli pod preprogo.

Lev

V začetku tedna boste presegli sami sebe, saj boste z ugodno Venero dovolj močni, da naredite tisti korak, ki ga imate v mislih že dlje časa, pa nekako niste zbrali pravega poguma. Občutek boste imeli, da vas določeni ljudje končno razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose. V nedeljo, ki jo bo obogatil vpliv lune v škorpijonu boste stopili z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Glede finančnih zadev pa bodite konec tedna malce bolj previdni.

Devica

V prvi polovici tedna boste polni energije, zato se pogumno lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljša situacija na finančnem področju. Ker boste hrepeneli po modrosti, se boste odločili za širjenje vaših obzorij. Lahko se podate v nove dimenzije, še posebej na družinskem področju, kjer ste se v zadnjem času malce umaknili. Iskrenost nekoga od bližnjih vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro. Nedelja bo prijetna, obarvana z veliko mero strasti.

Tehtnica

Veliko lažje vam bo, če boste zaupali vase in v svoje sposobnosti. Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni, zato jih skušajte čim prej razrešiti. V torek in sredo izkoristite čas predvsem za razne dogovore, ki vas lahko popeljejo k napredovanju, če jih boste dobro zastavili. Hiteli boste, kar pa bo s seboj prineslo nejasnosti in zmote, zato svoj korak čim prej upočasnite. V soboto boste izredno živčni in sumničavi, tako da se spretno izognite vsem možnim konfliktom.

Škorpijon

Nesporazumom, ki jih prinaša retrogradni Merkur ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da v miru postorite kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko situacijo le še zmedejo. Ostanite na preži in odločno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju konkretnih dejstev. Dober odziv prijateljev bo tisti, ki vam bo prinesel še boljši občutek. V prostem času se odpravite po nakupih, ki vam podarili občutek, da ste privlačni.

Strelec

Popotnica za teden pred vami bo dejstvo, da se morate naučiti prilagajati trenutnim razmeram. Pokažite resne namene, ter z nekom, ki je pomemben načnite resen pogovor. Sedaj je čas, da postorite z zaostalimi zadevami in razbremenitev. V zadnjih dneh tedna se boste ukvarjali z družino in na vsak način želeli nekomu ustreči, tudi če vas tega ne bo prosil. Dobra volja, ki jo boste širili, se bo dotaknila tudi tistih, ki trenutno niso zadovoljni.

Kozorog

Spoznali boste, da potrebujete nekaj odmika in počitka. Tako boste dosegli umirjenost in boljše iztočnice v odnosih. Preprosto se večkrat spomnite da ste zadovoljni. Ustavljali se boste tudi pri nepomembnih malenkostih, ki bodo tokrat pomembne v ljubezenskih razmerjih. V zadnjih dneh tedna bodite bolj odgovorni, saj vas bo nekdo prosil nekaj težjega in zalo pomembnega. Samo od vas pa bo odvisno, kako se bo zadeva na koncu razpletla.

Vodnar

Vodnarji, na področju kariere ste tik pred tem, da se vaša situacija izboljša, ljubezenski odnosi bodo skladni, vi pa sproščeni. Na poslovnem področju ste lahko tudi konec tedna brez skrbi, saj dobro veste, kaj je potrebno narediti in na kakšen način. V nedeljo, ko bo luna v škorpijonu, se boste znašli pred nenavadnim izzivom, zato se vas bo polotil manjši strah. Pojavila se bo tudi želja po tem, da vam nekdo namigne, kaj bi bilo za vas dobro in čemu bi se bilo smotrno izogniti.

Ribi

V začetku tedna, ko se bo Merkur še gibal v direktni smeri lahko pričakujete nekaj prijetnih, dobrih novic, ki vas bodo razveselile. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega. V drugi polovici tedna ne boste našli pravega načina, kako bi nekomu povedali, kaj si želite, zato se lahko nakopičijo notranje obremenitve. Iskali boste odgovore, našli pa le takšne sogovornike, ki niso na enaki valovni dolžini.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!