Telemachove poslovalnice odslej v novi podobi za še boljšo uporabniško izkušnjo

Magazin 25. Avg 202111:00 > 26. Avg 2021 06:26
Telemach
Telemach

Po tem, ko so maja v Telemachu spremenili podobo blagovne znamke, se ta sedaj seli tudi na njihova prodajna mesta. S prehodom na novo grafično podobo se tako v celoti povezujejo v enoten izgled in vizualno komuniciranje vseh članov skupine United Group.

Nova podoba prinaša svežino, sodobna oprema pa bo v kombinaciji z vrhunskimi tehnologijami, ki jih bodo obiskovalci lahko preizkusili že na licu mesta, poskrbela za še boljšo uporabniško izkušnjo. Uradna otvoritev prve prenovljene poslovalnice v Murski Soboti je potekala danes, 25. avgusta.

Obiskovalci se bodo v prenovljenih poslovalnicah telekomunikacijskega podjetja Telemach znašli v prijaznem in zanimivem okolju ter v središču najsodobnejše tehnologije, ki jo bodo lahko takoj tudi preizkusili in se prepričali o njeni uporabnosti. Stranke se bodo s Telemachovo ponudbo spoznale v elegantnem in odprtem prostoru, obdanem z naravnimi in industrijskimi elementi, ki združujejo najnovejše trende na področju notranjega oblikovanja. To bo hkrati poglobilo interakcijo med prodajnim osebjem in obiskovalci, ki bodo na ta način deležni še izboljšane nakupne izkušnje.

Za novo grafično podoba stojita komunikacijska direktorica skupine United Group Vana Henriksen ter direktor prodaje in uporabniške izkušnje v skupini, Tomaž Kampuš. Prednostne cilje blagovne znamke ter izkušnje oziroma povratne informacije uporabnikov sta združila v inovativne ideje, ki so postale njihova nova celostna grafična podoba. »Nova podoba odraža našo predanost, da strankam zagotovimo le najboljše in se pri nas počutijo odlično, hkrati pa sporoča, da narekujemo trende v panogi in smo zavezani najvišjim standardom, ko gre za kakovost ponudbe in storitev ter zadovoljstvo,« je ob tem povedala Maxi Cerar, glavna komercialna direktorica pri Telemachu.

Otvoritev prve prenovljene poslovalnice v Murski Soboti, ki se nahaja na Lendavski 29 D, bo potekala danes, 25. avgusta, med 9. in 19. uro. Po njenem zgledu bodo osvežene tudi vse ostale Telemachove poslovalnice.