Astrološki znamenji, ki najtežje rečeta “ljubim te”

Magazin 22. Dec 202111:22 0 komentarjev
Ljubezen
PROFIMEDIA

Hladni in neobčutljivi, a le na prvi pogled. Namesto da ste nesrečni, ker ti znamenji težko rečeta "ljubim te", bi se morda morali osredotočiti na znake, s katerimi vam izkazujeta svojo ljubezen.

Kozorog

Hladni in arogantni – to je prvi vtis, ki ga dobimo o ljudeh, rojenih v tem horoskopskem znamenju. Drugi jih vidijo kot neprebojne trdnjave, ki se jih težko kaj dotakne ali osvoji, a znotraj štirih sten lahko jokajo vso noč. Seveda pod pogojem, da so sami doma.

Šele ko se jim boste pripravljeni odreči, se jih bo dotaknilo, in ugotovili boste, da imajo občutke. Strah pred prizadetostjo jim preprečuje, da bi pokazali svoja čustva, zato jih pogosto zadržijo globoko v sebi.

Raje si “odrežejo roko”, kot da bi nekomu izjavili, da ga ljubijo in skrbijo zanj. Vendar masko odvržejo, ko vas spustijo blizu. Vse, kar potrebujete, so jekleni živci in veliko potrpljenja.

Lev

Lev se zaradi svoje nečimrnosti ne more odpreti in pokazati svoje ranljivosti drugim ljudem, tudi če jih pozna vse življenje. Nikoli ne bo priznal, da ga je sram; vedno boste imeli občutek, da o njem veste manj kot on o vas. “Žal mi je” so besede, ki jih bo lev težko izrekel.

Tudi če se zaveda, da je naredil napako, tega ne bo nikoli priznal sebi, kaj šele drugim. V svoji glavi je popoln. Lažje mu bo izpuliti zob kot pa iz njegovih ust izvleči besede, ki opisujejo občutke, piše hrvaški portal Atma.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!